Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Veelgestelde vragen

Wat kost het als ik een auto importeer en wat moet ik allemaal aanleveren?

Wilt u weten of het financieel aantrekkelijk is een gebruikte auto te importeren vanuit Duitsland, België, een ander Europees land of een land buiten Europa? Wij adviseren u van tevoren een indicatie aan te vragen voor een bpm-taxatie. Taxeert u import-auto’s gewoontegetrouw op basis van de forfaitaire afschrijvingstabel (leeftijdskorting aftrekken), dan laat u misschien wel geld liggen. Het komt namelijk vaak voor dat niet-schadeauto’s voordeliger geïmporteerd kunnen worden op basis van de koerstlijsttaxatie.

Een voorbeeld? Is de auto nog erg jong, heeft hij meer kilometers gereden dan gemiddeld of is het sowieso een auto die hard afschrijft, dan kan er met de koerslijsttaxatie aangetoond worden dat ook de bpm harder is afgeschreven. Heeft de auto verder nog wat krassen en deuken? Dan is dat een extra reden om nóg meer op de auto, en dus op de bpm, af te schrijven.

Wilt u een indicatie om van tevoren te bepalen wat het aantrekkelijkst is? Stuur een foto van de advertentie per WhatsApp (06-12190643) of per mail. Daarna bespreken we de auto telefonisch met elkaar. U kunt rekenen op ons eerlijke advies. Ons uitgangspunt? De goedkoopste manier van aangeven!

Stuur ons een e-mail of bel 0315 84 33 08

Auto importeren naar Nederland

CTA-footerbackground
Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.