In 2021 ruim 16.000 taxaties VRT & TMV gecertificeerd

Over ons

Waarom is Ruud Jansen in 2013 gestart met Waardetaxaties? Toch een gok zou je denken. Want ook op dat moment waren er meer voertuigtaxateurs die BPM taxaties uitvoerden of oldtimers, youngtimers, motoren of motorfietsen, tractors en custom cars taxeerden.

Met meer dan 6 jaar ervaring in het taxeren van voertuigen en zijn enorme drive vatte Ruud het plan op om het écht anders aan te pakken. Hij wilde zijn eigen stempel drukken op het taxeren van voertuigen. Met vooral meer aandacht voor de klant en het het team, en meer flexibiliteit toevoegen zodat klanten beter geholpen zouden worden.

Opgericht door experts

Waardetaxaties is tot op heden alleen maar gegroeid en groeit nog door. In 2013 startte Ruud met 2 mensen en inmiddels telt het team 30 medewerkers. Hoe is die groei te verklaren? De vernieuwende aanpak van Ruud Jansen blijkt te werken.

De flexibiliteit, de landelijke dekking en de taxatierapporten van hoge kwaliteit worden gewaardeerd. De focus op klanttevredenheid leidt tot tevreden klanten. En als klanten tevreden zijn, vertellen zij dat door. Zo werkt dat…

De mensen die bij Waardetaxaties werken, zijn stuk voor stuk experts. Alle taxateurs hebben een automotive achtergrond. Hun deskundigheid is gegroeid door de combinatie van werkervaring, opleiding en interesses.  Ruud: “We werken hard om onze klanten kwaliteit te bieden. Bovendien zijn we allemaal dol op auto’s.”

Wie zijn wij en wat willen wij zijn?

  • Gewoon doen – elke dag weer
  • Snel – binnen 3 werkdagen een taxatierapport
  • Persoonlijk – altijd een vaste contactpersoon
  • Flexibel – durven veranderen

Toekomst

Ons financiële hoofdprincipe? Doorgroeien op basis van eigen middelen. We kijken goed naar de markt en voegen nieuwe dienstverleningen aan het takenpakket toe.

Wilt u weten hoe Waardetaxaties het taxeren van uw autooldtimeryoungtimercamper, motorfiets of custom car aanpakt? Bel ons gerust: 0315 84 33 08. Wij komen overal in Nederland!

9.3 /10
Deskundigheid 9,2
Persoonlijk contact 9,5
Flexibiliteit 9,4
98% beveelt Waardetaxaties.nl aan Bekijk 538 beoordelingen
Persoonlijk, snel en flexibel Taxaties binnen 1 tot 2 dagen inplanbaar overal in Nederland Onze taxateurs stellen zich voor
Ervaren en vakbekwaam Wij taxeren zo'n 12.000 voertuigen per jaar Lees welke vragen wij zoal krijgen
Privacy gewaarborgd Gegevens zijn 100% veilig Ruud over 100% veilig
Altijd vrijblijvend advies. Bel 0315 84 33 08
Chat openen
Stel hier uw vraag.