Ruim 11.000 taxaties per jaar VRT & TMV gecertificeerd

Over ons

Er bestaan meer taxateurs van auto’s, oldtimers, youngtimers, motoren of motorfietsen, tractors en custom cars in Nederland. Gerenommeerde bedrijven met een mooi marktaandeel. Waarom is Ruud Jansen in 2013 gestart met Waardetaxaties? Toch een gok zou je denken.

Met meer dan 6 jaar ervaring in het taxeren van voertuigen, wilde Ruud het anders aanpakken. Zijn eigen stempel drukken op het taxeren van voertuigen. Met meer aandacht voor de klant, het team en meer flexibiliteit zodat klanten beter geholpen worden.

Opgericht door experts

Waardetaxaties is in 5 jaar gegroeid van medewerkers naar ongeveer 18. Hoe dat kan? De vernieuwende aanpak van Ruud Jansen werkt. De flexibiliteit, de landelijke dekking en taxatierapporten van hoge kwaliteit waarderen onze klanten. Wij focussen op klanttevredenheid, want als onze onze klanten tevreden zijn, vertellen dat door. Zo werkt dat…

De mensen die bij Waardetaxaties werken, zijn stuk voor stuk experts. Alle taxateurs hebben een automotive achtergrond. Hun deskundigheid is gegroeid door een combinatie van werkervaring, opleiding en interesses.  Ruud: “We werken hard om onze klanten kwaliteit te bieden. Bovendien zijn we allemaal dol op auto’s.”

Toekomst

Ons financiële hoofdprincipe? Doorgroeien op basis van eigen middelen. We kijken goed naar de markt en voegen nieuwe dienstverleningen aan het takenpakket toe. Wilt u weten hoe Waardetaxaties het taxeren van uw autooldtimeryoungtimercamper, motorfiets of custom car aanpakt? Wij komen overal in Nederland!

9.3 /10
Deskundigheid 9,2
Persoonlijk contact 9,5
Flexibiliteit 9,4
98% beveelt Waardetaxaties.nl aan Bekijk 418 beoordelingen
Persoonlijk, snel en flexibel Taxaties worden snel ingepland overal in Nederland Onze taxateurs stellen zich voor
Ervaren en vakbekwaam Wij taxeren zo'n 11.000 voertuigen per jaar Lees welke vragen wij zoal krijgen
Privacy gewaarborgd Gegevens zijn 100% veilig Ruud over 100% veilig
Altijd vrijblijvend advies. Bel 0315 84 33 08