fbpx

Over ons

Er bestaan meer taxateurs van auto’s, oldtimers, youngtimers en custom cars in Nederland. Gerenommeerde bedrijven met een mooi marktaandeel. Waarom is Ruud Jansen in 2013 gestart met Waardetaxaties? Toch een gok zou je denken. Met meer dan zes jaar ervaring in het taxeren van voertuigen, wilde Ruud het anders aanpakken. Zijn eigen stempel drukken op het taxeren van voertuigen. Met meer aandacht voor de klant, het team en meer flexibiliteit zodat klanten beter geholpen worden.

Opgericht door experts
Waardetaxaties is in 5 jaar gegroeid van medewerkers naar ongeveer 18. Hoe dat kan? De vernieuwende aanpak van Ruud Jansen werkt. De flexibiliteit, de landelijke dekking en taxatierapporten van hoge kwaliteit worden gewaardeerd. En onze klanten vertellen dat door. Zo werkt dat…

De mensen die bij Waardetaxaties werken, zijn stuk voor stuk experts. Allen komen ze uit de automotive branche. Hun deskundigheid is ontstaan door een combinatie van werkervaring, opleiding en interesses. “We werken hard om onze klanten kwaliteit te bieden. Bovendien zijn we allemaal dol op auto’s.”

Toekomst
Ons financiële hoofdprincipe? Doorgroeien op basis van eigen middelen. We kijken goed naar de markt en voegen nieuwe dienstverleningen aan het takenpakket toe. Wilt u weten hoe Waardetaxaties het taxeren van uw auto, oldtimer, youngtimer, camper, motor of custom car aanpakt? Wij komen overal in Nederland!
Stuur ons een e-mail » of bel 0315 84 33 08
voertuig taxeren waardetaxaties
Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Contact

Waardetaxaties.nl
Parallelweg 4
7081 DX Gendringen
Werkdagen 8:45 uur t/m 17:30 uur

Bel 0315 84 33 08

ISO 17024 gecertificeerd

© 2020 - Waardetaxaties heeft haar website laten maken door Ebbers Media.