Auto laten taxeren

Wat is de voordeligste manier om een voertuig op Nederlands kenteken te zetten? Of wat is er nodig om een oldtimer, youngtimer of camper goed te laten taxeren? Om de juiste waarde te kunnen bepalen, is veel ervaring en deskundigheid nodig. Waardetaxaties heeft beide in huis.

Geen groentje in de taxatiewereld
Met ruim zes jaar ervaring in het taxeren van auto’s, wilde Ruud Jansen het in 2013 op zijn eigen manier aanpakken. Daarom startte hij met Waardetaxaties. Zijn uitgangspunt? Meer flexibiliteit, dus snel ter plekke en met meer aandacht voor de klant. Het team bestaat inmiddels uit dertien vakmensen, waarvan er vijf registertaxateur zijn.

Landelijke dekking
Waardetaxaties is gevestigd in Gendringen, een grensdorp in de Achterhoek. Vanuit deze uitvalsbasis met eigen fotostudio garanderen wij landelijke dekking. Zo taxeren wij uw auto bij u op de zaak, thuis of op welke locatie in Nederland dan ook.

Voordeliger uit zijn
Importeert u een auto naar Nederland en vraagt u zich af of u beter kunt kiezen voor de forfaitaire afschrijvingstabel, de koerslijst of het BPM taxatierapport? U krijgt van ons een helder antwoord. Omdat u het beste advies krijgt, bent u het voordeligst uit.

Betrouwbare taxatierapporten
Wij taxeren alle auto’s; youngtimers, oldtimers en ook voor campers kunt u bij ons terecht. De onderbouwing van onze taxaties is uitstekend. Wij houden rekening met de wensen en eisen van de belastinginspecteurs en hebben een prettige verstandhouding met ze. Liggen meningen toch een keer uit elkaar? Dan zien wij altijd redenen de naheffing juridisch aan te vechten.

Technisch onderzoek
Ook kunt u bij ons aankloppen voor het uitvoeren van technisch onderzoek bij aansprakelijkheidsdilemma’s. Onze experts geven u een onafhankelijk advies waarmee u sterker staat.

Stuur ons een e-mail » of bel 0315 84 33 08
Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Contact

Waardetaxaties.nl
Parallelweg 4
7081 DX Gendringen
Werkdagen 8:45 uur t/m 17:30 uur

Bel 0315 84 33 08

ISO 17024 gecertificeerd

© 2019 - Waardetaxaties heeft haar website laten maken door Ebbers Media.