Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Auto laten taxeren

Auto taxatie in heel Nederland

Hoe zet je zo voordelig mogelijk een voertuig op Nederlands kenteken? Of wat is er nodig om een oldtimer, youngtimer, camper, motor, foodtruck, tractor of custom car te laten taxeren? Om de juiste waarde van een auto te kunnen bepalen, zijn veel ervaring en vakkennis nodig.  Waardetaxaties taxeert zo’n 18.000 voertuigen per jaar en zijn daarmee één van de grootste taxateurs in Nederland.

Weten wat klanten van ons vinden? Bekijk de beoordelingen >

Plan in 4 stappen een taxatieafspraak

Na ontvangst van uw aanvraag, bellen wij voor het samen definitief inplannen van de afspraak.

  1. 1. Locatie
  2. 2. Datum & tijd
  3. 3. Taxatie
  4. 4. Gegevens
Wanneer mogen wij langskomen?

Of komt u bij ons kantoor? Daarmee bespaart u €50 voorrijkosten.
Kantooradres: Parallelweg 4, 7081 DX Gendringen

Selecteer één van de mogelijkheden:

Kies een datum en tijdstip voor de taxatie

Kies het gewenste tijdvak:

Om welke taxatie gaat het?
Taxatie 1
Taxatie 2
Taxatie 3
Taxatie 4
Taxatie 5
Taxatie 6
Taxatie 7
Taxatie 8
Taxatie 9
Taxatie 10
Uw gegevens

 

Voertuigtaxateur sinds 2013

In 2013 startte registertaxateur Ruud Jansen met Waardetaxaties. Hij had volop ideeën en overtuigingen die hij wilde implementeren in zijn eigen bedrijf. Zaken die hij enorm belangrijk vindt, zijn; flexibiliteit, kwaliteit leveren en veel aandacht voor de klant.

De aanpak van Ruud werkte en werkt nog steeds. Dat blijkt onder meer uit een flinke groei van het team. Inmiddels werken er meer dan zo’n 30 vakmensen bij Waardetaxaties, waarvan er maar liefst 4 registertaxateur zijn.

Voertuigtaxatie overal in Nederland

Waardetaxaties is gevestigd in Gendringen, een grensdorp in de Achterhoek. Vanuit deze uitvalsbasis, met eigen fotostudio, wordt landelijke dekking gegarandeerd. Wij taxeren auto’s op de zaak, thuis of op welke locatie in Nederland dan ook. Meestal kan een afspraak binnen 1 tot 2 dagen worden ingepland.

Minder BPM betalen?

Wie auto’s importeert, is telkens op zoek naar de voordeligste manier van importeren. Wilt u bijvoorbeeld weten waarvoor u het best kunt kiezen; de forfaitaire afschrijvingstabel, de koerslijst of het BPM taxatierapport?

Op zulke vragen en vele andere geven onze taxateurs niet alleen heldere antwoorden, maar zijn ook bereid slim advies te delen waardoor u uiteindelijk op BPM kunt besparen. Ook maken wij een gratis voorberekening op verzoek.

Betrouwbare taxatierapporten

Waardetaxaties taxeert youngtimers, oldtimers, motorfietsen, campers, tractoren en foodtrucks. De hoofdmoot van alles wat wij doen zijn de BPM taxaties. De onderbouwing van alle taxaties is helder en uitgebreid. Wij spelen in op de eisen van de verzekeraars en bij BPM taxaties houden wij rekening met de wensen en eisen van de belastinginspecteurs. Een professionele en prettige verstandhouding met genoemde partijen is belangrijk!

Liggen meningen toch een keer uit elkaar? Dan zien wij altijd redenen een naheffing of geschil juridisch aan te vechten.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.