Ruim 11.000 taxaties per jaar VRT & TMV gecertificeerd

Oldtimer waardebepaling

Een reële vergoeding krijgen als uw oldtimer schade oploopt, total loss wordt verklaard of is gestolen? De juiste schade-uitkering vergoedt de ellende en stress misschien iets. Om de waarde van uw oldtimer goed te kunnen beoordelen, zijn frequent taxeren en marktkennis nodig. Kies voor een oldtimer waardebepaling daarom altijd voor een gespecialiseerd en gecertificeerd taxateur. Nog een tip? Laat uw oldtimer jaarlijks herwaarderen. Er zijn namelijk steeds meer autoliefhebbers die oldtimers als lucratieve belegging zien, wat prijsopdrijvend werkt. De marktwaarde telt zeer zeker mee bij het bepalen van de waarde!

Vraag een oldtimer waardebepaling aan

Laat ons een waardebepaling van uw oldtimer uitvoeren. U krijgt daarmee de juiste vergoeding bij schade, total loss of diefstal. Vraag direct een oldtimertaxatie aan.

Waarom Waardetaxaties?

  • Beoordeling gemiddeld 9,3. Lees de reviews op onafhankelijk platform klantenvertellen.nl.
  • Ervaren oldtimertaxateurs.
  • Heldere uitleg over aanpak en eigen contactpersoon.
  • Planning oldtimer waardebepaling binnen 2 werkdagen op elke locatie in Nederland.
  • VRT en TMV gecertificeerd.
  • Oldtimer taxatierapporten conform artikel 7:960 van Burgerlijk wetboek

Wij taxeren op elke locatie in Nederland of taxeren bij ons in Gendringen (Achterhoek). Een taxatie neemt zo’n 3 kwartier in beslag. Zit de taxateur eenmaal achter de computer op kantoor, dan valt er nog veel te onderzoeken en uit te pluizen. Dat geldt helemaal als het een uniek exemplaar betreft, waarvan er geen tweede rondrijdt in Nederland. Benieuwd wat uw oldtimer waard is? Wij plannen graag een afspraak voor u in.

Verzekeringstaxatie oldtimer

Ik wil weten wat mijn oldtimer waard is. Neem contact met mij op voor het plannen van een afspraak.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Op werkdagen reageren wij binnen 2 uur.
Ervaren oldtimertaxateurs