Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Oldtimer taxatie

Oldtimer taxatie in heel Nederland

Weet u zo ongeveer wat uw oldtimer waard is? Wat u ervoor betaald heeft, kan een indicatie zijn.

 

Wat is uw oldtimer waard?

Heeft u de oldtimer al geruime tijd in bezit, dan is die aanschafwaarde minder relevant. De emotionele waarde is waarschijnlijk niet in geld uit te drukken!

Als u uw oldtimer verbeterde, elke keer een kleine investering deed, dan is het écht belangrijk dat u hem opnieuw laat taxeren. Hou er rekening mee dat elke aanpassing de waarde beïnvloedt. Denk bijvoorbeeld aan een gereviseerde motor, nieuwe bekleding of een nieuwe laklaag. Zulke restauraties of verfraaiingen kunnen de waarde verhogen!

Oldtimer meer of minder waard?

Aanpassingen vermeerderen de waarde meestal, maar er zijn ook factoren die de waarde van uw oldtimer kunnen verminderen. Zoals afschrijving of als er meer aanbod is dan vraag. Zowel waardevermeerdering als waardevermindering werken door in de hoogte van de verzekeringspremie.

Waarom is een oldtimer taxatie een tijdrovende klus?

Verder lezen

Een oldtimertaxateur van Waardetaxaties geeft u aandacht én expertise. De opname van een oldtimer duurt een half uur tot 3 kwartier. De taxateur checkt het kentekenbewijs, inspecteert de auto van onder tot boven en neemt eventuele investeringsfacturen met u door en bespreekt de historie van de oldtimer.

Na de taxatie valt er op kantoor nog veel te onderzoeken en uit te pluizen. Recente veilingresultaten worden geïnterpreteerd en de verkoop van vergelijkbare modellen wordt bekeken. De verzamelde informatie neemt de taxateur mee in het taxatierapport. De kwaliteit van een taxatierapport valt of staat namelijk bij de onderbouwing. Er mag geen ruimte zijn voor enige discussie in geval van calamiteiten.

Ik wil meer weten over een oldtimer taxatie

Vul dit formulier in en wij bellen ú.

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Wat kost een oldtimer taxatie?

De kwaliteit van een oldtimer taxatie valt of staat bij de onderbouwing ervan. Niemand is erbij gebaat als er in geval van calamiteiten ruimte is voor discussie. De verzekeraar niet en de verzekerde niet!

Over het algemeen is de taxatie van een zeldzame en duurdere oldtimer arbeidsintensiever dan de taxatie van oldtimers waarvan er nog meer rondrijden.


Oldtimer taxatie (waarde tot en met €50.000) €175

Oldtimer taxatie (waarde vanaf €50.000) €225

Hertaxatie oldtimer* (waarde tot en met €50.000) €150

Hertaxatie oldtimer* (waarde vanaf €50.000) €200 

* Deze korting bij een hertaxatie geldt alleen als de oldtimer al in onze database voorkomt.

Prijzen zijn inclusief btw! Eventueel komen er tot maximaal €50 (inclusief btw) voorrijkosten bij.

Meer dan 2 oldtimer taxaties achtereen op dezelfde locatie? In dat geval vervallen de voorrijkosten. Of kom naar ons kantoor in Gendringen, wat ligt in de prachtige Achterhoek. Ook dan vervallen de voorrijkosten.

Direct een taxatieafspraak plannen?

Dat kan in 4 stappen. Wij komen zoveel mogelijk tegemoet aan uw wensen!

  1. 1. Locatie
  2. 2. Datum & tijd
  3. 3. Taxatie
  4. 4. Gegevens
Wanneer mogen wij langskomen?

Of komt u bij ons kantoor? Daarmee bespaart u €50 voorrijkosten.
Kantooradres: Parallelweg 4, 7081 DX Gendringen

Selecteer één van de mogelijkheden:

Kies een datum en tijdstip voor de taxatie

Kies het gewenste tijdvak:

Om welke taxatie gaat het?
Taxatie 1
Taxatie 2
Taxatie 3
Taxatie 4
Taxatie 5
Taxatie 6
Taxatie 7
Taxatie 8
Taxatie 9
Taxatie 10
Uw gegevens

Oldtimertaxateur Edmond

Registertaxateur Edmond Pinckers is één van de bevlogen oldtimertaxateurs van Waardetaxaties. Hij houdt de marktontwikkelingen van oldtimers en youngtimers nauwlettend in de gaten. Samen met collega’s bezoekt hij zo’n 5 beurzen per jaar in binnen- en buitenland zoals Interclassis in Maastricht, Councours d’Elegance Paleis het Loo en Technoclassica in Essen. De laatste beurs is de grootste klassiekerbeurs in Europa. Verder leest hij zo’n 10 tot 12 Nederlandse en Duitse Classic Cars magazines per maand!

Bekijk de video. Hierin legt Edmond in 1 minuut uit hoe een oldtimer taxatie in z’n werk gaat.

 

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.