Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Veelgestelde vragen

Is een taxatierapport ook aantrekkelijk bij importauto’s met lichte schade?

Het is een misverstand dat een BPM-taxatie alleen wat oplevert (minder BPM betalen) bij het importeren van schadeauto’s. Als u dat denkt, kan het zijn dat u soms geld laat liggen.

Ook kleine schades kunnen de werkelijke waarde van een geïmporteerde auto wel degelijk beïnvloeden.

Een voorbeeld; is de auto erg jong, heeft hij meer kilometers gereden dan gemiddeld of is het sowieso een auto die hard afschrijf, dan kunnen wij meestal met de koerslijsttaxatie aantonen dat de BPM eveneens harder is afgeschreven.

Heeft de auto verder nog wat krassen en deuken? Dan is dat een extra reden om nóg meer op de auto, en dus op de BPM, af te schrijven.

Wilt u eerst een vrijblijvend en gratis advies? Een telefoontje met één van onze taxateurs is vaak voldoende. Na zo’n deskundig advies is duidelijk of u met een BPM-taxatie op de BPM kunt besparen. U krijgt altijd een eerlijke indicatie, want wij zijn er nooit opuit een BPM-taxatie te verkopen zonder dat het onze klant iets oplevert!

Bel ons: 0315 843308 en kies optie 3 (voorberekening laten maken) of stuur een WhatsApp bericht naar 06- 42 10 76 59. WhatsApp berichten beantwoorden wij op werkdagen gewoonlijk binnen een uur.

Benieuwd hoe andere autobedrijven of particulieren onze BPM-taxaties beoordelen? Bekijk de reviews die wij verzamelen via klantenvertellen.nl. Om het u gemakkelijk te maken, vindt u via deze link alleen de BPM-taxaties. Deze filtering kunt u zelf uitzetten.

Lees meer over BPM-taxaties

Stuur ons een e-mail of bel 0315 84 33 08

Auto importeren naar Nederland

CTA-footerbackground
Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.