Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Veelgestelde vragen

Ik wil van tevoren weten of een BPM-taxatie lonend is. Kan dat?

Eerst weten of een BPM-taxatie iets oplevert voordat u opdracht geeft tot een tegenbewijs BPM-taxatie?

Bel, app of mail ons voor eerlijk advies

Een Waardetaxaties taxateur is zeer deskundig. Dat komt omdat wij met een 24-koppig team zo’n 18.000 taxaties per jaar uitvoeren. Ervaring, kennis en ‘t bijhouden daarvan maakt de meester ofwel in ons geval; de taxatie-expert.

Bovendien beschikken wij over slimme online tools. Omdat wij die tools voor u inzetten, in combinatie met de informatie die u ons verstrekt, kan de taxateur beoordelen of een BPM-taxatie zinvol is. Met andere woorden; is de BPM-taxatie in uw specifieke geval lonend?

Bel: 0315 84 33 08

App: 06 – 42 10 76 59

Mail: info@waardetaxaties.nl

Op werkdagen beantwoorden wij de mail of WhatsApp gewoonlijk binnen een uur.

BPM-taxatie op locatie of bij ons in Gendringen

Om een geïmporteerde auto deskundig te kunnen taxeren, moet onze taxateur hem van boven tot onder kunnen bekijken. Dat kan op elke wenslocatie in Nederland of bij onze bedrijfslocatie in Gendringen.

Tijdens de taxatie maakt de taxateur kwaliteitsfoto’s en noteert zijn bevindingen. Op kantoor wordt het taxatierapport uitgewerkt tot een uitgebreid en rijk gedocumenteerd geheel. Deze aanpak is belangrijk omdat de Belastinginspecteur het taxatierapport beoordeelt en moet kunnen begrijpen hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Gebruik onze BPM-calculator alvast voor een indicatie

Met het invoeren van 3 velden (eerste toelating – soort brandstof en CO2 uitstoot) rekent onze BPM-calculator in een oogwenk uit wat u ongeveer moet afdragen bij import volgens de afschrijvingstabel.

Stuur ons een e-mail of bel 0315 84 33 08

Auto importeren naar Nederland

CTA-footerbackground
Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.