Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Veelgestelde vragen

Moet ik met mijn camper naar jullie toekomen?

Wij bieden landelijke dekking. Dus, nee voor een camper taxatie hoeft u niet naar ons toe te rijden. Dat geldt trouwens voor alle taxaties die wij uitvoeren. Omdat Waardetaxaties landelijke dekking biedt, taxeren wij campers overal in Nederland. Zo komen wij in de mooiste dorpjes en steden, wat ons werk nog leuker maakt.

Kortom; het maakt ons niet uit waar wij uw camper taxeren. Dat kan bij u thuis of op een andere wenslocatie zoals stalling of werkadres.

Komt u liever naar onze bedrijfslocatie in Gendringen, gelegen in de mooie Achterhoek? Dat kan natuurlijk ook. Dan bespaart u op de voorrijkosten.

Wij werken alleen op afspraak. Dat geldt ook voor taxaties bij ons in Gendringen. Over het algemeen plannen wij een taxatie binnen 2 werkdagen in. Afspraak maken? Bel 0315 84 33 08
Van 1 maart tot en met 1 oktober is het soms een taxatie op zaterdag soms mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Benieuwd hoe camperaars onze camper taxaties beoordelen? Bekijk de reviews die wij verzamelen via het onafhankelijke platform klantenvertellen.nl. Om het u gemakkelijk te maken, vindt u via deze link alleen de camper taxaties. Deze filtering kunt u ook uitzetten.

Lees meer over de waardebepaling van campers

 

Stuur ons een e-mail of bel 0315 84 33 08
CTA-footerbackground
Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.