Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn zelfbouwcamper laten taxeren. Waarop moet ik letten bij het kiezen van een taxateur?

Het selecteren van de juiste taxateur voor het laten taxeren van je zelfbouwcamper is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat je een accurate en eerlijke taxatie krijgt. Hieronder enkele punten waarop u moet letten bij het selecteren van een taxateur:

1 Expertise en ervaring

Kies een taxateur die ervaring heeft met het taxeren van campers én zelfbouwcampers. Idealiter moet de taxateur bekend zijn met zelfbouwprojecten en de specifieke kenmerken van campers.

Waardetaxaties taxeert geregeld zelfbouwcampers. Bekijk zelfbouwcampers die wij zoal taxeerden bij taxatiehistorie. Filter op categorie campers en kies merk zelfbouwcampers. De campers die worden geselecteerd zijn slechts een greep uit de zelfbouwcampers die wij taxeerden.

2 Certificering

Controleer of de taxateur professionele  certificeringen heeft van erkende organisaties of brancheverenigingen. Dit kan een indicatie zijn van hun geloofwaardigheid en bekwaamheid. Waardetaxaties is aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties. Lees meer over ons

3 Onafhankelijk en objectief

Kies een taxateur die onafhankelijk en objectief is, zonder belangenconflicten. Zo kunt u ervan uitgaan dat de taxatie eerlijk en accuraat is.

4 Reviews en recensies

Bekijk de reviews en/of recensies als dat mogelijk is. Dit kan u inzicht geven in de kwaliteit van het werk van de taxateur en hoe tevreden klanten zijn geweest.

Na het uitvoeren van een taxatie, vragen wij onze klanten om een beoordeling. Positieve feedback is uiteraard welkom, maar we hechten ook waarde aan kritische opmerkingen. Deze helpen ons om alert te blijven en onze dienstverlening scherp te houden. Sommige klanten uploaden een beeld van hun getaxeerde voertuig. Dat is erg leuk!

Bekijk de reviews via het onafhankelijke klantenvertellen.nl

Onderstaande review is geplaatst op de Facebookpagina Zelfbouwcampers. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee.

5 Tarieven

Informeer naar de tarieven van de taxateur voor de taxatiedienst. Zorg ervoor dat je duidelijk begrijpt wat is inbegrepen in de prijs en of er eventuele bijkomende kosten zijn.

Wat kost een campertaxatie bij Waardetaxaties? Bekijk de prijzen >

Deze prijzen gelden ook voor een zelfbouwcamper.

6 Locatie

Waardetaxatiest taxeert voertuigen in Gendringen en Leeuwarden en op elke locatie in Nederland, dus ook bij u thuis. Komt u naar één van onze locaties, dan bespaart u voorrijkosten.

7 Heldere communicatie?

Kies een taxateur die goed communiceert en bereid is uw vragen te beantwoorden. Een goede communicatie helpt ervoor te zorgen dat u begrijpt hoe de taxatie wordt uitgevoerd en welke factoren worden overwogen.

8 Taxatierapport zelfbouwcamper

Zorg ervoor dat de taxateur een gedetailleerd taxatierapport verstrekt met daarin alle relevante informatie over de zelfbouwcamper.

Onze taxatierapporten zijn zeer uitgebreid en bevatten veel foto’s. Foto’s bieden een visuele referentie van de staat en conditie van het voertuig op het moment van de taxatie.

Advies nodig? Bel ons gerust, want wij denken zonder verdere verplichtingen met u mee. Telefoon: 0315 – 84 33 08

Stuur ons een e-mail of bel 0315 84 33 08
CTA-footerbackground
Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.