Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Veelgestelde vragen

Waarom mijn oldtimer caravan of vintage caravan laten taxeren?

 

Als u een oldtimer caravan of vintage caravan bezit, is de dagwaarde meestal geen realistische waarde. De dagwaarde is de waarde die de verzekeraar hanteert bij totaalschade. Als de schade aan de caravan zo groot is waardoor het economisch niet haalbaar is om hem te laten repareren wordt gesproken van totaalschade of total loss.

Bij totaalschade of total loss ontvangt u een vergoeding van de verzekeraar op basis van de waarde van de oldtimer of vintage caravan vóór het incident, verminderd met het eigen risico. Als er geen waarde is bepaald, gaat de verzekeraar uit van dagwaarde!

Om ervoor te zorgen dat u in geval van totaalschade aan uw oldtimer caravan of vintage caravan een passende vergoeding ontvangt, is het belangrijk om de waarde van de caravan regelmatig te laten bepalen, bijvoorbeeld om de 2 tot 3 jaar.

Door de waarde regelmatig te laten beoordelen, kunt u er zeker van zijn dat u een realistisch bedrag ontvangt dat gebruikt kan worden om een vervangende caravan aan te schaffen of om andere financiële verliezen te compenseren.

Het is raadzaam om een deskundige taxateur te raadplegen die bekend is met oldtimer caravans of vintage caravans om een nauwkeurige schatting van de waarde te krijgen.

Lees meer over de caravan taxatie

Stuur ons een e-mail of bel 0315 84 33 08
Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.