Zo wordt het importeren van youngtimers nog interessanter

Ook in 2016 betaalt de Nederlander meer voor zijn auto dan in de ons omringende landen. We staan nog steeds in de top 3 van Europese landen waar auto’s het duurst zijn. Deze twijfelachtige eer hebben we te danken aan de opbouw van het Nederlandse BPM-tariefstelsel. Zelfs elke nieuwe TESLA-rijder krijgt in 2016 een flinke rekening van de Belastingdienst. Maar er is ook goed nieuws! 

Omzetimpuls
Door de ingrijpende BPM wijzigingen per 1 januari 2016 kochten nog heel wat mensen voor de jaarwisseling een nieuwe auto. Vooral de verkopen voor de 7% en 14% categorie auto’s kregen een flinke impuls. Hierdoor zag u uw omzet stijgen. Er zijn mogelijkheden die positieve lijn voort te zetten.

Kansen benutten
Alleen auto’s die voor het eerst in 2016 geregistreerd worden, vallen onder de nieuwe BPM-regeling. Dit betekent dus dat auto’s die vóór dit jaar geregistreerd werden, eigenlijk voordeliger zijn. Daardoor wordt het voor u nog interessanter (jong) gebruikte auto’s uit het buitenland te importeren. Met het slimme taxatierapport van Waardetaxaties loopt uw voordeel alleen maar op.

Wilt u eens met een expert van Waardetaxaties sparren over de mogelijkheden? Wij rekenen het graag voor. Zodat u uw geïmporteerde auto’s nog beter in de markt kunt zetten. Neem gerust contact op.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Contact

Waardetaxaties.nl
Parallelweg 4
7081 DX Gendringen
Werkdagen 8:45 uur t/m 17:30 uur

Bel 0315 84 33 08

ISO 17024 gecertificeerd

© 2020 - Waardetaxaties heeft haar website laten maken door Ebbers Media.