Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Zo wordt het importeren van youngtimers nog interessanter

Ook in 2016 betaalt de Nederlander meer voor zijn auto dan in de ons omringende landen. We staan nog steeds in de top 3 van Europese landen waar auto’s het duurst zijn. Deze twijfelachtige eer hebben we te danken aan de opbouw van het Nederlandse BPM-tariefstelsel. Zelfs elke nieuwe TESLA-rijder krijgt in 2016 een flinke rekening van de Belastingdienst. Maar er is ook goed nieuws! 

Omzetimpuls
Door de ingrijpende BPM wijzigingen per 1 januari 2016 kochten nog heel wat mensen voor de jaarwisseling een nieuwe auto. Vooral de verkopen voor de 7% en 14% categorie auto’s kregen een flinke impuls. Hierdoor zag u uw omzet stijgen. Er zijn mogelijkheden die positieve lijn voort te zetten.

Kansen benutten
Alleen auto’s die voor het eerst in 2016 geregistreerd worden, vallen onder de nieuwe BPM-regeling. Dit betekent dus dat auto’s die vóór dit jaar geregistreerd werden, eigenlijk voordeliger zijn. Daardoor wordt het voor u nog interessanter (jong) gebruikte auto’s uit het buitenland te importeren. Met het slimme taxatierapport van Waardetaxaties loopt uw voordeel alleen maar op.

Wilt u eens met een expert van Waardetaxaties sparren over de mogelijkheden? Wij rekenen het graag voor. Zodat u uw geïmporteerde auto’s nog beter in de markt kunt zetten. Neem gerust contact op.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.