fbpx

BPM taxatierapport

Wat is nu precies een taxatierapport auto?
Bij aankoop van een voertuig is iedere Nederlander CO2 toeslag oftewel BPM verschuldigd aan de Belastingdienst. De BPM wordt geheven zodra de auto op Nederlands kenteken staat. Dus, importeert u een auto uit het buitenland? Dan ontkomt u er niet aan om BPM te betalen. Er zijn nogal wat manieren om de CO2 toeslag -BPM te bepalen. Factoren zoals leeftijd van de auto, kilometerstand en staat van de auto spelen hierbij een rol.

Wat is nu precies BPM?
BPM is de afkorting voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen. Het is een indirecte belasting die betaald moet worden voor iedere in Nederland geregistreerde personenauto, bestelauto en motorfiets.

Goedkoper uit?
Natuurlijk, u betaalt liever niet meer belasting dan noodzakelijk. Welke manier is voor u het voordeligst als u een auto heeft geïmporteerd? Dat hangt van nogal wat details af. Importeert u bijvoorbeeld een schade-auto, dan scheelt het behoorlijk in BPM om deze waardeverminderende aspecten mee te nemen.

Besparen op BPM?
Wilt u weten of het in uw geval lucratief is een auto taxatierapport te laten opstellen? Bel of mail ons gerust. Zorg ervoor dat u de specificaties van het voertuig bij de hand hebt of meestuurt. Staat het voertuig ergens online te koop? Stuur ons dan de internetlink. Binnen een werkdag krijgt u van ons een eerlijk advies!

Expert in waardebepaling
Een goede taxateur kijkt met andere ogen naar uw auto dan ieder ander. Hij weet precies welke aspecten een rol spelen bij de waardebepaling. Onze taxatierapporten zijn uitmuntend onderbouwd, zodat ambtenaren van de Belastingdienst in één taxatierapport BPM de juiste informatie aantreffen.

Wilt u weten of een taxatierapport in uw geval kan leiden tot een gunstigere BPM?

Stuur ons een e-mail » of bel 0315 84 33 08

auto importeren naar nederland
Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Contact

Waardetaxaties.nl
Parallelweg 4
7081 DX Gendringen
Werkdagen 8:45 uur t/m 17:30 uur

Bel 0315 84 33 08

ISO 17024 gecertificeerd

© 2020 - Waardetaxaties heeft haar website laten maken door Ebbers Media.