Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Waarom een periodieke oldtimertaxatie nodig is

Het voorjaar staat voor de deur, en oldtimerliefhebbers kunnen niet wachten om met hun geliefde voertuigen weer de weg op te gaan. Een ritje maken op die eerste zonnige dag is een traditie waar velen naar uitkijken.

Waarom oldtimertaxatie?

De waarde van een oldtimer kan variëren, soms zelfs aanzienlijk, afhankelijk van verschillende factoren. Het is niet alleen mogelijk dat de waarde afneemt, maar in sommige gevallen kan deze zelfs stijgen. Factoren zoals restauraties, zeldzaamheid van het model, de staat van het voertuig en historische relevantie spelen allemaal een rol in de uiteindelijke waarde.

Om ervoor te zorgen dat uw oldtimer op de juiste manier verzekerd is, is het sterk aan te raden om regelmatig een taxatie uit te laten voeren. Wij adviseren om dit elke twee jaar te doen, aangezien dit een redelijke interval is waarin de waarde van je oldtimer kan fluctueren.

Onze klanten krijgen bij een hertaxatie 10% korting.

Waardetaxaties is gecertificeerd

Bij het selecteren van een voertuigtaxateur is het essentieel een betrouwbare partner te kiezen. Waardetaxaties is een gecertificeerde taxateur met certificaten van Hobeon, Federatie TMV, VRT en Fehac. Bovendien hebben wij een bewezen staat van dienst. Met ervaren taxateurs die oog hebben voor detail en kennis van de markt, bent u verzekerd van een nauwkeurige waardebepaling.

Het belang van up-to-date verzekeringswaarde

Waarom is het zo belangrijk om de verzekeringswaarde van je oldtimer actueel te houden? Stel u voor dat u onverhoopt betrokken raakt bij een ongeluk of dat uw klassieker wordt gestolen.

Een actuele verzekeringswaarde zorgt ervoor dat u de werkelijke waarde van uw oldtimer ontvangt bij een schadeclaim. Hiermee voorkomt u onderverzekering en eventuele financiële tegenvallers.

Het voorjaar is ideaal voor de oldtimertaxatie

Met het voorjaar in aantocht is dit het perfecte moment om uw oldtimer te laten taxeren. Wilt u spontaan op een zonnige dag een ritje maken naar de mooie Achterhoek, dan kunt u gebruikmaken van onze dienst TaxatieToGo. Lees meer over TaxatieToGo, taxeren zonder afspraak.

Wij taxeren trouwens overal in Nederland en op elke locatie.

Op tijd klaar voor het nieuwe rijseizoen

Zorg ervoor dat uw voertuig startklaar is, niet alleen mechanisch, maar ook wat betreft de verzekeringswaarde. Het periodiek laten taxeren van uw oldtimer biedt gemoedsrust en stelt u in staat om volop te genieten van elke rit, wetende dat je uw klassieker op waarde is geschat en alles goed is geregeld.

Zorg voor een zorgeloos rijseizoen en laat je oldtimer vandaag nog taxeren!

Maak een taxatieafspraak in 4 stappen >


Bekijk oldtimertaxaties

Wilt u weten welke oldtimertaxaties wij zoal hebben uitgevoerd? Bekijk onze taxatiehistorie en filter op oldtimers. De prachtige Alfa Romeo GT1300 uit 1971 (op de foto) taxeerden wij in januari. Lees meer over deze taxatie

 

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.