Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Ronald en Anna voelen zich ‘camp-peerders’

“Niet ’t doel van de reis doet er toe, maar de reis zelf!”

Ronald Hezemans (66) en zijn vrouw Anna uit Silvolde reizen sinds 2012 met een camper door Europa. Ze kozen heel bewust voor een buscamper omdat ze daarmee zo lekker flexibel zijn.

Ronald: “Zo’n 2 jaar voordat ik met pensioen kon gaan, onderzochten wij welk type voertuig bij ons zou passen. Moesten we kiezen voor een camper of caravan? Tot dan kampeerden wij in de tent.  Luxe was niet ons belangrijkste uitgangspunt. Gekscherend noem ik onszelf ‘camp-peerders’ in plaats van camperaars.

Anna: “We huurden een PÖSSL en gingen er als proef 14 dagen mee op pad. Wij vinden dat trouwens een goed idee, om eerst te huren. Dan kun je in de praktijk uitproberen hoe ’t bevalt. De PÖSSL beviel zo goed, dat we na de ‘oefenvakantie’ onze eerste PÖSSL kochten. Een PÖSSL heeft een brede schuifdeur met hor en dat vind ik bijvoorbeeld een belangrijk voordeel ten opzichte van andere types. Zo’n grote instap vergroot ons buitenlevengevoel.”

Ronald: “Naast 2 langere vakanties in voor- en najaar van zo’n 2 maanden, gebruiken we de camper als rijdende hotelkamer. Als onze oudste dochter Maartje – die op anderhalf uur afstand woont- ons  voor een oppasklus vraagt, parkeren we de camper vlakbij bij hun huis. Doordat wij ons eigen onderkomen hebben, verschaft dat zowel voor ons als voor het jonge gezin zoveel vrijheid. Dat is voor iedereen heerlijk. Ook de kleinkinderen vinden ‘ons knusse huisje’ prachtig!

Ronald en Anna’s karretje is inmiddels aangepast aan eigen smaak en behoeften.

Deze accessoires voegden ze toe:

  1. VB-Airsuspension

“Deze luchtvering met automatische stabilisatiepoten is een behoorlijke investering (€8.000), maar ik zou het niet meer willen missen. Zoveel meer rijcomfort en het waterpas zetten doe ik met één druk op de knop.”

  1. TV en schotel

“Toch ook leuk om het Nederlandse nieuws te volgen en af en toe een serie te kijken.”

  1. Zonnepanelen en vergrote boordaccu

“Wij ervaren nog meer vrijheid omdat we bijna nooit stroom nodig hebben.”

  1. Bullbar

“Met deze mistlampen en verstralers is ’t zicht simpelweg veel beter.”

Wat is uw camper waard?

Gek genoeg realiseren veel camperaars zich niet dat hun camper meer waard wordt bij het toevoegen van accessoires. Wie waarde toevoegt, doet er verstandig aan zijn verzekeraar daarvan op de hoogte te stellen. Tenminste als hij de juiste vergoeding wil ontvangen bij diefstal, schade of total loss.

Waardetaxaties taxeert campers overal in Nederland en is erkend taxateur. Alle verzekeraars erkennen onze taxatierapporten.

Kijk voor meer informatie op waardetaxaties.nl/camper-waardebepaling

Ronald en Anna reizen met hun camper naar Spanje

In februari 2020 reizen deze camperaars naar Spanje met het plan er een 6-weken durende camperreis van te maken.

Lees hun verhaal in Ronald’s dagboek van een camperaar.

Waardetaxaties heeft een hoge klanttevredenheid en daar zijn we best trots op.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.