Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Voorkom onaangename discussies

Hoe voorkom je onaangename discussies bij totaalverlies van de camper? Laat de camper taxeren! Dat kan vanaf nu bij Waardetaxaties.

Steeds meer campers
De populariteit van campers is de afgelopen jaren fors gestegen. Als mensen een camper hebben aangeschaft, nieuw of gebruikt, passen ze deze vaak aan naar eigen smaak. Met het plaatsen van accessoires zoals automatische satellietschotel, luifel, motor- of fietsenrek of zonnepaneel wordt behoorlijk wat waarde toegevoegd. Het is heel belangrijk dat de verzekeraar uitgaat van de juiste dagwaarde. Die kan anders zijn dan de aanschafwaarde. Het is daarom verstandig de camper te laten taxeren en zo de juiste dagwaarde van uw camper vast te stellen.

Laten taxeren bij Waardetaxaties
Zodra de juiste dagwaarde van uw camper op de polis staat, kunnen onaangename discussies met de verzekeraar worden voorkomen in geval van totaalverlies. De schade wordt vlotter afgewikkeld! Verzekeraars accepteren alleen taxatierapporten die door een gecertificeerd taxateur zijn uitgevoerd.

Certificering
De VRT of TMV gecertificeerde registertaxateurs van Waardetaxaties taxeren de camper conform de richtlijnen van de registers.

Uw ervaring telt
Hoe zijn uw ervaringen met de verzekeraar als het gaat om de waardevaststelling van de camper? Vertel ons uw verhaal!

Wilt u meer weten over het laten taxeren van uw camper?

Stuur ons een e-mail » of bel 0315 84 33 08

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.