Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik mijn vrachtwagen laten taxeren?

Als u de waarde van uw vrachtwagen twee- of driejaarlijks laat bepalen, dan heeft u het goed voor elkaar. Moet er een keer aanspraak gemaakt worden op de verzekering, dan kan er geen discussie ontstaan over de waarde van de vrachtwagen.

Heeft u een actueel taxatierapport, dan heeft ook de verzekeringsmaatschappij de juiste informatie en die kan gebruikt worden bij het vergoeden van eventuele schade.

Vrachtauto gerestaureerd of opgeknapt

Heeft u uw vrachtauto gerestaureerd of opgeknapt? Dan heeft u waarschijnlijk veel waarde toegevoegd. Om deze reden is een taxatie eigenlijk een slimme keuze omdat ook de toegevoegde waarde moet worden vastgelegd.

Voordelen vrachtwagen taxatie?

Met een taxatierapport bent u niet onderverzekerd én u ontvangt bij schade de juiste uitkering.

Erkend taxateur vrachtwagens en groot materieel

Sinds 2019 is Waardetaxaties erkend en gecertificeerd taxateur van vrachtwagens en werkmaterieel en een vrachtwagentaxatie valt onder het specialisme Vrachtwagens en Werkmaterieel.

Het aantal taxateurs die in Nederland een vrachtwagen mogen taxeren, is beperkt. Waardetaxaties mag dat dus wel en wij kunnen ‘t ook.

Vrachtwagentaxatie op locatie of in de Achterhoek?

U kunt uw vrachtwagen laten taxeren bij ons op kantoor in Gendringen of bij u op locatie. Wij taxeren door heel Nederland.

Direct een vrachtwagentaxatie aanvragen

 

Stuur ons een e-mail of bel 0315 84 33 08
Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.