Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik mijn motor laten taxeren?

Bezit een oudere motorfiets? Realiseer u dan dat de dagwaarde in bijna alle gevallen veel lager uitvalt dan de motor in werkelijk waard is!

Datzelfde geldt voor hedendaagse motoren waarop dure accessoires zijn gemonteerd zoals uitlaatsystemen, carbon accessoires, monoseats en powercommanders. Door zulke dure accessoires toe te voegen, stijgt de waarde aanzienlijk. Zonder taxatierapport motorfiets herkent de verzekering de toevoegingen niet en waardoor ze niet gedekt zijn bij schade, totallossverklaring of diefstal.

Bent u eigenaar van een custom motorfiets?

Dan is een taxatierapport eigenlijk onmisbaar. Komt de dagwaarde van een cusom motorfiets misschien neer op enkele honderden euro’s? De werkelijke waarde is waarschijnlijk vele malen hoger. Dat komt omdat veel custom motorfietsen oudere motoren zijn waarin veel tijd en geld is geïnvesteerd in de ombouw ervan.

Laat u uw custom motorfiets zoals een caferacer, bobber, streetfighter of scrambler niet taxeren dan loopt u bij schade, totallossverklaring of diefstal waarschijnlijk veel geld mis.

Direct een afspraak plannen? Dat kan via het afsprakenformulier.

Stuur ons een e-mail of bel 0315 84 33 08
CTA-footerbackground
Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.