Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik mijn foodtruck laten taxeren?

Heeft u een nieuwe foodtruck gekocht? De meeste verzekeraars van een foodtruck keren binnen 3 tot 5 jaar bij total loss de nieuwwaarde uit. Na die 3 tot 5 jaar wordt er een dagwaarde uitgekeerd. De dagwaarde wordt vastgesteld als de schade is geleden. Het is mogelijk dat er een lager bedrag wordt uitgekeerd dan waarop u zelf had gerekend.

Na het moeten missen van de foodtruck krijgt u er een hoop gedoe en zorgen bij. Want uw business staat stil en het uitgekeerde bedrag is misschien ontoereikend om een vervangende foodtruck te kopen.

Om dit onheil te voorkomen, adviseren de meeste verzekeraars de foodtruckbezitters hun foodtruck – als die ouder is dan 3 tot 5 jaar – te laten taxeren. Sommige verzekeraars willen zelfs geen foodtrucks verzekeren zonder taxatie.

Foodtruck gerestaureerd of zelf gebouwd?

Heeft u uw foodtruck gerestaureerd of is de foodtruck zelf gebouwd? Dan is een taxatie eigenlijk een must. U heeft waarschijnlijk veel waarde toegevoegd en ook die moet worden vastgelegd.

Voordelen foodtrucktaxatie?

Met een taxatierapport bent u niet onderverzekerd én u ontvangt bij schade de juiste uitkering. Omdat Waardetaxaties gecertificeerd is volgens de FEHAC accepteren alle verzekeraars onze taxatierapporten.

Lees onze blog over de foodtrucktaxatie van De Wafelwagen

Foodtrucktaxatie op locatie of bij ons op kantoor?

U kunt uw foodtruck laten taxeren bij ons op kantoor of bij u op locatie. Wij taxeren door heel Nederland.

Direct een foodtrucktaxatie aanvragen

 

Stuur ons een e-mail of bel 0315 84 33 08
Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.