Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Woonplaatsbordenselfies van onze taxateurs bewijzen ‘t

Waardetaxaties biedt landelijke dekking, wat betekent dat we in heel Nederland taxaties uitvoeren zoals bpm-taxaties, oldtimer, youngtimer, camper, custom car en tractor taxaties. Wie zijn voertuig wil laten taxeren, kunnen we snel bedienen. Komt er een taxatieaanvraag binnen, dan voeren we zo’n taxatie meestal binnen 1 tot 2 werkdagen uit. De klant ontvangt het uitgewerkte taxatierapport meestal binnen 2 werkdagen na de taxatie.

Om ludiek in beeld te brengen dat onze taxateurs écht overal in Nederland komen, bedachten we het project ‘woonplaatsbordenselfies’.

Nou… het idee bedenken was gemakkelijker dan de uitvoering. In de praktijk bleek dat we onze taxateurs een lastige opdracht meegaven. Want als je snel van A naar B wilt, let je namelijk niet op woonplaatsborden. Daar komt nog bij dat die borden op plekken staan waar je niet snel en veilig een noodstop kunt maken. 😬 Toch hebben de meesten meegewerkt, terwijl selfies maken niet hun favoriete bezigheid is…  Ze zijn stuk voor stuk beter in taxeren! 

Benieuwd naar ‘t resultaat? De video duurt 1.15 min. Dit wilt u niet missen…

 

Met dank aan Bart, Bas, David, Dirk, Jesper, Maarten, Michel, Paul, Ruud en Sander.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.