Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Onze taxateurs Bart-Jan Brinkman en Sander van der Vaart

Bart-Jan Brinkman (26) – Taxateur

In dienst vanaf 1 maart 2015

‘Misschien niet de beste papieren, maar de bevlogenheid is enorm’

Bart-Jan Brinkman is een echte autoliefhebber die ervan houdt om ‘naar buiten te gaan.’ Toen hij de advertentie van Waardetaxaties zag, stuurde hij een gedurfde en gepassioneerde sollicitatiebrief. “Ik had waarschijnlijk niet de beste papieren, dus ik wilde wel opvallen!” Wat hij meebrengt naar Waardetaxaties? Enorm veel passie voor auto’s, het diploma marketing en communicatie, werkervaring als monteur en een niet helemaal afgemaakte werktuigbouwkundige opleiding.

Gek op Ferrari
De mooiste auto op deze wereld is volgens Bart een rode Ferrari F40. Nee, hij denkt niet dat hij ooit in deze supersportwagen rondrijdt. Er naar kijken is voor hem voldoende. Nou ja.., een keer achter het stuur zitten, zou wel heel erg tof zijn. De sfeer bij Waardetaxaties spreekt hem erg aan. “Wat ben ik blij dat Ruud Jansen mij deze kans heeft gegeven!”


Sander van der Vaart (36) – Taxateur

‘Als schadehersel calculator keek ik ook kritisch naar auto’s’

In dienst vanaf 1 maart 2015

Sander van der Vaart
Als geboren en getogen Achterhoeker is Sander van der Vaart blij dat hij weer bij een Achterhoeks bedrijf werkt. “Ik woon in Ulft en kan nu elke dag op de fiets naar mijn werk. Dat is heerlijk.” Hij werkte dertien jaar als calculator bij een Arnhems schadeherstelbedrijf. Vanuit deze functie is hij gewend zeer kritisch naar schades bij auto’s te kijken. Ook het fotograferen van schades heeft hij in de vingers.

Drive en ambitie
“Begin april ben ik begonnen en het voelt als een warme deken. Bij Waardetaxaties wordt er alles aan gedaan om je zo goed mogelijk te laten starten. Ik verricht nu nog veel werk op kantoor. Zo nu en dan ga met de collega’s op pad om zo het vak beter onder de knie te krijgen. De drive en ambitie binnen Waardetaxaties zijn voelbaar en dat werkt motiverend. Mijn nieuwe baan zie ik als een bijzonder fijne uitdaging. Ik heb het erg naar mijn zin.”

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.