In 2021 ruim 16.000 taxaties VRT & TMV gecertificeerd

Wat is de verzekeringswaarde van mijn camper?

“Vakanties met een camper, caravan, vouwwagen of tent zijn nog nooit zo populair geweest als in deze coronaperiode”, zegt de voorzitter van de branchevereniging Kampeer & Caravan Industrie (KCI) tijdens een interview.

Vooral de verkoop van campers is explosief gestegen. In juni werden 84% meer nieuwe campers geregistreerd dan in juni 2019.

Wij begrijpen best dat het eropuit gaan met een camper aantrekkelijk is, zeker tijdens deze coronatijd. Wie met een camper op pad gaat, ervaart veel vrijheid. En het 1,5 meter afstand houden, gaat nergens zo goed als op de camping.

Verzekeringswaarde camper

Heeft u een camper gekocht, nieuw of gebruikt, dan moet u de camper verzekeren. Veel verzekeraars verzekeren de camper de eerste 3 jaar na aanschaf voor de aanschafwaarde. Maar realiseer u, zodra u waarde toevoegt, zoals een automatische satellietschotel, een luifel, een motor- of fietsenrek of een zonnepaneel uw camper of kampeerauto meer waard wordt. In zo’n geval is het slim te kiezen voor een waardebepaling van uw camper.

Waardebepaling camper

De waarde van uw camper kunt u achterhalen door uw camper te laten taxeren door een onafhankelijke VRT of TMV gecertificeerd registertaxateur. Let op; de meeste verzekeraars accepteren alleen taxatierapporten van taxateurs die geregistreerd zijn.

Onderbouwing bij campertaxatie

De kwaliteit van de campertaxatie valt of staat bij de onderbouwing. Die goed gedocumenteerde onderbouwing wordt bij ons standaard in de rapportage opgenomen. Ook voeren wij altijd een vochtmeting uit. Dat gebeurt met professionele en geijkte apparatuur.

Benieuwd wat andere camperaars van onze dienstverlening vinden? Lees de onafhankelijke reviews. Lees de onafhankelijke reviews.

Eerst gratis advies? Wat is mijn camper waard?

Of bel: 0315 84 33 08

Of stel uw vraag door onderstaand formulier in te vullen.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

 

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Chat openen
Stel hier uw vraag.