Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Waarom motorrijden leuk is

Motorrijden staat bekend als een bijzonder plezierige bezigheid. Dit komt door verschillende factoren. Wij hebben er 5 op een rijtje gezet. Bovendien vertellen we ook iets over motorrijden in de Achterhoek, daar waar Waardetaxaties gevestigd is.

5 redenen waarom motorrijden zo leuk is

1.    Vrijheid

Motorrijden geeft een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Er is geen dak boven het hoofd en er zijn geen deuren, waardoor u het gevoel hebt vollledig één te zijn met de omgeving.

2.    Adrenaline

Motorrijden kan een adrenalinekick geven, vooral bij het rijden op hoge snelheid of het nemen van scherpe bochten. Dit kan voor sommige mensen een opwindende en plezierige ervaring zijn.

3.  Technische vaardigheden vereist

Motorrijden vereist een zekere mate van technische vaardigheden en beheersing van de machine, wat een uitdaging kan zijn en dus ook leuk is.

4.    Samen rijden

Motorrijden kan ook leuk zijn als een sociale activiteit, waarbij u samen met andere motorrijders rijdt en een gevoel van gemeenschap en verbondenheid krijgt.

5.    Voordeliger

Over het algemeen is een motorfiets voordeliger dan een auto. De motorfiets gebruikt minder brandstof dan auto’s, vooral als het gaat om woon-werkverkeer en korte ritten. Ook in onderhoud is de motorfiets meestal voordeliger. Dat komt omdat ze minder onderdelen hebben en minder complex zijn. De wegenbelasting voor motoren is meestal lager en hetzelfde geldt voor de verzekeringspremie.

Taxatie van een motorfiets

Zorg er wel voor dat u de motorfiets voor de juiste waarde laat verzekeren. Verzekeraars bepalen de hoogte van de premie op basis van de waarde van de motorfiets. Als de waarde van de motorfiets hoger is, dan zal ook de premie ook iets hoger zijn, maar dan krijgt u bij schade of diefstal wél de juiste waarde uitgekeerd. Door een taxatie te laten uitvoeren, kunt u de exacte waarde van uw motorfiets bepalen en deze waarde laten opnemen in uw verzekeringspolis. Lees meer over de motorfietstaxatie.

Als u uw motorfiets bij ons op locatie laat taxeren, bespaart u op voorrijkosten!

Motorrijden in de Achterhoek

De Achterhoek is een prachtige regio en wij zijn er trots op. Het is de regio waar Waardetaxaties gevestigd is.

In de buurt van Gendringen zijn veel bochtige en kronkelende wegen die zorgen voor een uitdagende en plezierige rijervaring op de motor. Bovendien heeft de Achterhoek veel natuurlijke schoonheid, waaronder bosrijke gebieden en uitgestrekte velden. De Achterhoek is bekend om zijn coulisselandschap, wat zoveel betekent als een decor van akkers weides, bossen en beekjes.

Het coulisselandschap biedt niet alleen een prachtig uitzicht tijdens het rijden, maar ook de mogelijkheid om de drukte van de stad te ontvluchten en te genieten van de rust en stilte van de natuur.

Mooie historische stadjes en dorpen

De Achterhoek heeft bovendien vele mooie historische stadjes en dorpen zoals Aalten, Bredevoort en Winterswijk. Maar iets meer kilometers bij ons vandaan bevinden zich Doesburg, Bronckhorst, Lochem en Ruurlo, plaatsen die wij eveneens van harte aanbevelen. Lees meer hierover: 10 pittoreske dorpjes in de Achterhoek

Nog een paar feitjes

 

  1. De Achterhoek staat bekend om zijn gastvrijheid en vriendelijke bevolking. Motorrijders zijn dan ook van harte welkom in de regio en er zijn accommodaties en eetgelegenheden die zich speciaal richten op motorrijders.
  2. Binnen ons team zijn een paar enthousiaste motor- en crossmotor rijders waaronder Bas, Simon en Luuk. Bekijk ons team
  3. Bekijk onze taxatiehistorie waaronder een paar fraaie motorfietstaxaties. Dit is slechts een greep uit de motortaxaties die wij uitvoerden.
  4. Waardetaxaties taxeert meer dan 18.000 voertuigen per jaar en heeft naast een enorme database veel kennis en ervaring waardoor u een nauwkeurige waardebepaling van uw motor krijgt.

Maak een taxatieafspraak voor uw motor in 4 stappen >

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.