Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Waarom is een waardetaxatie cruciaal voor uw oldtimerverzekering

Stel je voor: je koestert een prachtige youngtimer of oldtimer, een pronkstuk waarvan je hart sneller gaat kloppen. Maar wat als er iets gebeurt? Een ongeluk zit in een klein hoekje, en zonder een recente taxatie loop je het risico dat je niet de juiste vergoeding krijgt van je verzekering. Dit is een nachtmerrie die je liever vermijdt.

Passie voor precisie

Bij Waardetaxaties hebben we een team van gepassioneerde experts die zich toeleggen op het taxeren van deze kostbare voertuigen. Neem bijvoorbeeld Edmond Pinckers, een registertaxateur die zichzelf met recht een vakidioot noemt als het op oldtimers aankomt.

Praktijkvoorbeeld – Volvo C70 taxatiedag

Op zaterdag 13 april waren Edmond en zijn collega Bart Jan Garretsen te gast bij Swedish Automotive in Emmeloord voor een speciale taxatiedag voor eigenaren van Volvo C70’s. Dit was niet hun eerste keer; ze werden voor de tweede keer uitgenodigd om de taxaties uit te voeren. Dankzij hun expertise kunnen de eigenaren weer met een gerust hart de weg op, wetende dat hun bolides verzekerd zijn voor de juiste waarde.

Waarom tijdige waardetaxatie?

Maar waarom is deze tijdige waardetaxatie eigenlijk zo cruciaal voor je oldtimerverzekering? Dat komt omdat de waarde van oldtimers en youngtimers kan fluctueren naarmate de tijd verstrijkt. Om ervoor te zorgen dat je verzekering altijd up-to-date is met de werkelijke waarde van je kostbare bezit, eisen verzekeraars bij een volledig casco verzekering een taxatie om de 2 of 3 jaar. Het is de sleutel tot gemoedsrust, wetende dat je investering goed beschermd is.

Bescherm je investering

Dus, als je je oldtimer of youngtimer koestert, zorg er dan voor dat je tijdig een waardetaxatie laat uitvoeren. Het is niet alleen een verstandige zet, maar het kan ook het verschil maken tussen teleurstelling en financiële zekerheid wanneer het er echt toe doet.

Huistaxateur voor verschillende oldtimerclubs

De oldtimertaxateurs binnen ons team houden de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten, want de kwaliteit van een taxatierapport valt of staat met de onderbouwing. Wij zijn aangesloten bij HOBEON, TMV, VRT en de FEHAC, en zijn huistaxateur van diverse oldtimerclubs. Klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 9+. Bekijk de klantenreviews > U kunt selecteren op soort taxatie via het dropdownmenu ‘toon alle opties’.

Soms plaatsen klanten een foto van hun bezit bij hun review. Dat vinden wij erg leuk!

Maak een taxatieafspraak in 4 stappen >


Bekijk oldtimertaxaties

Wilt u weten welke oldtimertaxaties wij zoal hebben uitgevoerd? Bekijk onze taxatiehistorie en filter op oldtimers.

 

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.