In 2021 ruim 16.000 taxaties VRT & TMV gecertificeerd

Voldoe altijd aan de voorwaarden van de Belastingdienst

Laat u de WEV beoordelen door uw eigen garagebedrijf? Of bekijkt u websites zoals marktplaats of raadpleegt u de site van de ANWB? Zulke keuzes liggen voor de hand. Maar heeft u er bij stilgestaan dat uw eigen garage niet onafhankelijk is. De Belastingdienst hecht eraan dat het advies of de waardebepaling wél onafhankelijk is.

Zodra iemand zijn auto van zakelijk naar privé of van privé van zakelijk overneemt, moet de Waarde Economisch Verkeer (WEV) beoordeeld worden. Dat is de fiscale waarde van de auto op het moment van overschrijven. Met een onafhankelijk taxatierapport betaal je nooit teveel aan de Belastingdienst. Ook voorkom je het risico geconfronteerd te worden met een naheffing.

Onafhankelijk taxatierapport is beter
Het ligt voor de hand dat u de WEV laat beoordelen door uw eigen garagebedrijf. Of u bekijkt websites zoals  marktplaats of raadpleegt de site van de ANWB. Heeft u er weleens bij stilgestaan dat uw eigen garage niet onafhankelijk is. De Belastingdienst hecht eraan dat het advies of de waardebepaling wél onafhankelijk is.

Belastingdienst controleert vaker
Omdat de Belastingdienst vaker overgaat tot boekonderzoek,  kunt u in het geval van de WEV beter voorkomen dan blussen. Kies daarom voor zo’n onafhankelijk WEV-taxatierapport. Waardetaxaties voldoet als onafhankelijke partij aan de eisen die Belastingdienst stelt en een taxatierapport dat wij hebben opgesteld biedt voordelen. Ten eerste ziet de Belastingdienst bij een controle direct dat u uw zaken goed voor elkaar heeft. Ten tweede heeft u de zekerheid dat u nooit te veel of te weinig betaalt bij de overname.

Landelijke dekking
Waardetaxaties garandeert landelijke dekking. Zo taxeren wij uw auto op de zaak, thuis of op welke locatie in Nederland dan ook.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over onze aanpak? Bel of mail ons gerust.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Chat openen
Stel hier uw vraag.