Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Uitleg vierogenprincipe en gratis juridische bijstand bij BPM-taxaties

Waardetaxaties is voortdurend op zoek naar manieren om de dienstverlening te verbeteren en onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Onlangs hebben we een belangrijke stap gezet in dit streven door de oprichting van ons nieuwe kwaliteitsteam aan te kondigen. In dit blog delen we graag meer informatie over dit initiatief en hoe het bijdraagt aan onze verhoogde kwaliteitsnormen.

Ervaren taxateurs in kwaliteitsteam

Ons kwaliteitsteam bestaat uit 10 ervaren taxateurs die zorgvuldig zijn geselecteerd vanwege hun diverseiteit en beschikbaarheid. Deze professionals brengen elk hun eigen unieke expertise en perspectief mee, wat bijdraagt aan een uitgebreide beoordeling van onze taxatierapporten. Het doel van dit team is om onze algehele kwaliteitsstandaarden te verbeteren en ervoor te zorgen dat onze klanten de hoogste mate van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid ervaren.

Het vierogenprincipe bij voertuigtaxaties

Een van de pijlers van ons kwaliteitsteam is het toepassen van het vierogenprincipe. Dit principe houdt in dat ten minste 2 taxateurs elk taxatierapport grondig bekijken voordat het wordt afgerond en aan de klant wordt gepresenteerd. Deze benadering hanteren wij al sinds onze oprichting, maar met het kwaliteitsteam professionaliseren wij deze werkwijze.

Met het vierogenprincipe vergroten we niet alleen de nauwkeurigheid van onze rapporten, maar bieden we ook een extra controlemechanisme om ervoor te zorgen dat onze hoge kwaliteitsstandaarden consistent worden gehandhaafd.

Voordelen van het vierogenprincipe

Het toepassen van het vierogenprincipe biedt verschillende belangrijke voordelen:

Verhoogde nauwkeurigheid

Door 2 taxateurs te betrekken bij het opstellen van het taxatierapport, minimaliseren we de kans op fouten of onnauwkeurigheden en vergroten we de algehele nauwkeurigheid van onze diensten.

Kwaliteitsborging

Het vierogenprincipe fungeert als een ingebouwd controlemechanisme om ervoor te zorgen dat onze hoge kwaliteitsstandaarden consistent worden gehandhaafd en dat eventuele tekortkomingen tijdig worden geïdentificeerd en gecorrigeerd.

Samen leren

Door samen te werken binnen het kwaliteitsteam kunnen onze taxateurs kennis en inzichten delen, wat niet alleen leidt tot betere taxatierapporten, maar ook tot professionele groei en ontwikkeling.

Klantgerichtheid

Wij streven naar maximale klanttevredenheid en door het vierogenprincipe toe te passen, verzekeren we onze klanten van de hoogst mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

Gratis juridische bijstand voor vaste klanten

Als blijk van onze toewijding aan onze vaste BPM-klanten, bieden we ook gratis juridische bijstand aan tijdens de bezwaarprocedure in geval van een mogelijke naheffingsaanslag. Dit extra voordeel is exclusief beschikbaar voor onze vaste klanten en draagt bij aan hun extra gemoedsrust en tevredenheid. Meer hierover weten? Bel 0315 84 33 08 en vraag naar Maarten.

Conclusie

Het oprichten van ons kwaliteitsteam en het toepassen van het vierogenprincipe zijn slechts enkele voorbeelden van onze voortdurende inspanningen om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren en onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We blijven ons inzetten voor excellentie en staan altijd klaar om onze klanten te ondersteunen.

Heeft u vragen over ons kwaliteitsteam of wilt u meer informatie over onze diensten en gratis juridische bijstand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

 

Wilt u op de hoogte blijven van BPM-nieuwtjes en tips? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Bevalt de inhoud u niet? U kunt zich eenvoudig weer afmelden.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.