Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Nieuwe taxateur voor Noordelijke provincies

Het team is uitgebreid vanwege toenemende drukte

De nieuwe taxateur heet Janny de Jong en telt 27 lentes. Janny: ‘Na de havo ben ik direct aan het werk gegaan. Ik was geen type om lang in de schoolbanken te zitten, wilde alles in de praktijk leren, wat beter bij mij past. Ik heb heel veel zin in mijn nieuwe baan als voertuigtaxateur.’

Waardetaxaties is erg blij met de toevoeging van een vrouwelijke taxateur aan het team. Janny: ‘Of een vrouw of een man een voertuig taxeert, zou er niet toe moeten doen. Het gaat bij een voertuigtaxateur om individuele kwalificaties, ervaring en expertise. Zowel mannen als vrouwen kunnen competent en bekwaam zijn in dit beroep.’

Janny belandde al op jonge leeftijd in de automotive sector, waar ze begon met het bezorgen van onderdelen. Toen ze de kans kreeg om bij een onderdelengrossier de buitendienst acquisitie op zich te nemen, aarzelde ze geen moment. Ze kijkt met veel plezier terug op de leerzame en intensieve tijd, waarin het team steeds succesvoller werd.

Ze heeft ook kort gewerkt in de autoverkoop en kreeg daarna een fijne positie bij Wensink waar ze verantwoordelijk was voor de administratieve afhandeling van geïmporteerde voertuigen. Daar heeft ze heel wat auto’s voorbij zien komen.

Bij Wensink ontmoette ze onze taxateurs in het Noorden Frank en Robert, en zo ontstond het idee om voertuigtaxateur te worden.

Net zoals alle beginnende taxateurs bij Waardetaxaties, krijgt Janny eerst een interne training. Samen met zowel Frank als Robert gaat ze op pad om het vak te leren. Ze werkt vooral vanuit kantoor Leeuwarden, maar loopt ook soms mee op kantoor in Gendringen zodat de kennisoverdracht zo breed mogelijk is.

Janny is een echte Noorderling. Ze groeide op in de buurt van Drachten, Friesland en voelt zich een oprjochte Fries.

Voertuigtaxatie in Leeuwarden

Heeft u een voertuig dat getaxeerd moet worden in de noordelijke provincies? Bij onze vestiging in Leeuwarden hebben we maar liefst 3 voertuigtaxateurs die snel ter plaatse kunnen zijn. Of u nu in Groningen, Friesland of Drenthe bent, ze staan voor u klaar.

Of… laat uw voertuig in Leeuwarden taxeren. Onze deskundige taxateurs zorgen voor een nauwkeurige en betrouwbare taxatie. Ze streven er altijd naar u een snelle service te bieden.

Waardetaxaties taxeert meer dan 18.000 voertuigen per jaar en heeft naast een enorme database veel kennis en ervaring waardoor u een nauwkeurige waardebepaling krijgt.

Maak een taxatieafspraak in 4 stappen >

 

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.