In 2021 ruim 16.000 taxaties VRT & TMV gecertificeerd

Juridisch adviseur Marten Starreveld stelt zich voor

Als de Belastingdienst twijfelt aan de waarde die Waardetaxaties in het taxatierapport heeft vermeld, wordt Marten Starreveld van Starreveld Legal Services ingeschakeld. Wij zijn namelijk overtuigd van onze deskundigheid en zien altijd redenen de naheffing juridisch aan te vechten. Zo’n bezwaarprocedure is voor onze klanten altijd kosteloos. Wij stellen Marten graag aan u voor.

Marten: “Waardetaxaties maakt handig en slim gebruik van de wettelijke mogelijkheden. Zo kijken ze heel nauwkeurig naar alle afschrijvingen die er zijn.”

Marten Starreveld (30) – Onafhankelijk jurist

Met zijn eigen juridisch adviesbureau Starreveld Legal Services levert Marten Starreveld een bijdrage aan het verhogen van de rechtvaardigheid binnen de samenleving. Hij studeerde notarieel en fiscaal recht in Nijmegen. Marten’s uitdaging? Het juist interpreteren van het geschreven en gesproken woord. “Als ik het gelijk aan mijn kant krijg, voelt dat als een opsteker. Dan heb ik het goed gedaan!”

Naheffing wordt altijd aangevochten
Als de Belastingdienst twijfelt aan de waarde die Waardetaxaties in het taxatierapport heeft vermeld, wordt Marten ingeschakeld. Wij zijn namelijk overtuigd van onze deskundigheid en zien altijd redenen de naheffing juridisch aan te vechten. Zo’n bezwaarprocedure is voor onze klanten altijd kosteloos.

Wat vindt Marten
Marten: “Omdat Waardetaxaties taxatierapporten opstelt die secuur en nauwkeurig zijn ben ik in 99 van de 100 gevallen niet nodig voor een extra toetsing. Veel mensen denken dat de Belastingdienst uit is op het innen van zoveel mogelijk belastinggeld. Dat is een misvatting. Wat de Belastingdienst wil, is het juiste bedrag ontvangen. Zodra een autohandelaar of particulier een auto importeert moet de waarde van de auto bepaald worden. Op basis van de opgegeven waarde wordt de luxebelasting BPM berekend. Als ambtenaren vinden dat de opgegeven waarde niet juist is, zullen ze naheffen.”

Slim gebruik van wettelijke mogelijkheden
“Waardetaxaties maakt handig en slim gebruik van de wettelijke mogelijkheden. Zo kijken ze heel nauwkeurig naar alle afschrijvingen die er zijn. Afschrijvingen verminderen de waarde! Iedereen die een auto importeert, bewijst zichzelf een dienst door de waarde goed te laten uitzoeken. Met een taxatierapport van Waardetaxaties ben je meestal voordeliger uit. Heel eerlijk, wie wil dat nou niet?” Marten werkt graag voor Waardetaxaties. “Omdat Ruud Jansen en zijn team de taxatierapporten heel secuur afleveren, heb ik altijd een product in handen dat goed verdedigbaar is.”

Beste autoprestatie
Is Marten zelf een beetje autogek? Jazeker. Hij kijkt voornamelijk naar het ontwerp, de vormen en de prestaties van auto’s. De kleur is van minder belang. Zijn droomauto? De LaFerrari; Ferrari’s meest ambitieuze project.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Chat openen
Stel hier uw vraag.