Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Gratis juridische bijstand bij naheffing Belastingdienst na BPM-taxatie

Wie een BPM-taxatie liet uitvoeren en daarna wordt geconfronteerd met een naheffing voelt zich misschien wel bekocht. In eerste instantie heeft u voordeel behaald, maar ineens staat dat voordeel op losse schroeven. U moet er niet aan denken…

BPM-taxatie inclusief juridische bijstand

Bij alle BPM-taxaties proberen onze taxateurs het maximale BPM-voordeel te behalen binnen de gestelde normen met zo min mogelijk gezeur.

Gebeurt het een keer dat de Belastingdienst onze klant een naheffing oplegt, dan laten we hem of haar niet in de kou staan. Of anders gezegd; al onze BPM-taxaties zijn inclusief juridische bijstand. Met deze extra service zijn wij echter niet uniek. Er zijn meer voertuigtaxateurs die een soortgelijke service claimen. Maar er is verschil…

Waardetaxaties betaalt juridische bijstand in bezwaarfase

Waarmee wij wél uniek zijn, is het betalen van de bezwaarfase voor onze klanten. Dat risico gaan wij aan, omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze rapporten. Als de Belastingdienst een keer een naheffing oplegt, dan neemt onze klant contact met ons op. Vervolgens gaat de beste jurist – op dit vakgebied in Nederland – ermee aan de slag. Hij stelt het bezwaar op.

BPM-taxatierapport moet goed in elkaar zitten

Wie een BPM-taxatierapport van ons krijgt, mag ervan uitgaan dat die goed verdedigbaar is. Of anders gezegd; de rapporten zitten goed in elkaar. Zo werken wij bewust met het vierogenprincipe, wat betekent dat tenminste 2 taxateurs het BPM-rapport hebben beoordeeld alvorens die wordt opgestuurd.

Omdat onze rapporten goed verdedigbaar zijn én wij de beste jurist op dit vlak inschakelen, is de kans groot dat de Belastingdienst de naheffing laat vallen.

Geen schijn van kans…

Er zijn geluiden in de markt dat rapporten van andere taxateurs wel verdedigd worden, maar de jurist inhoudelijk geen schijn van kans maakt. Uiteraard wordt de opdracht wel aangenomen, want plat gezegd; dit brengt geld in zijn laadje.

Kwaliteit rapport en kwaliteit jurist zijn essentieel

Legt de Belastingdienst een naheffingsaanslag op dan spelen zowel de kwaliteit van het rapport als ook de kwaliteit van de jurist een belangrijke rol. Hou daar rekening mee.

Geen appels met peren vergelijken

Op het eerste oog lijken voertuigtaxaties mét juridische dienstverlening misschien hetzelfde, maar in de praktijk is dat dus niet zo.

Naheffingsaanslag BPM kan in de papieren lopen

Legt de Belastingdienst u een naheffingsaanslag op, dan betaalt u meestal niet alleen het verschil tussen de BPM die u betaald heeft en de BPM die u had moeten betalen. Er wordt eventueel ook een boete opgelegd.

Wilt u op de hoogte blijven van BPM-nieuwtjes en tips? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

 

Waarom kiezen andere autobedrijven voor Waardetaxaties?

  • Altijd persoonlijk contact.
  • Geringe kans op naheffing.
  • Juridische ondersteuning als het nodig is.
  • Goed onderbouwd BPM-taxatierapport.
  • Een voorberekening is altijd gratis en snel gemaakt.
  • Landelijke dekking, snel en flexibel.
  • Online platform Mijn Waardetaxaties voor 24/7 inzicht in taxatierapporten.

Plan direct een afspraak voor een BPM taxatie – in 4 stappen

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.