Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Foodtruck laten taxeren

Bent u de trotse bezitter van een foodtruck en wilt u weten wat de werkelijke waarde is van uw foodtruck? Bijvoorbeeld omdat u uw foodtruck tegen de werkelijke waarde wilt verzekeren? De meeste verzekeraars vragen om een taxatierapport voor de onderbouwing van de foodtruckwaarde.

Foodtruck taxeren

De taxateurs van Waardetaxataties hebben ervaring met het taxeren van een foodtruck. Mede door die ervaring en ons vakmanschap – wij taxeren 10.000 voertuigen per jaar – zijn wij in staat een uitstekende inschatting te maken van de waarde van uw foodtruck. Die inschatting onderbouwen wij – vanzelfsprekend – met een uitgebreide rapportage waarin wij veel foto’s opnemen. Mét foto’s is de onderbouwing nog helderder.

Praktijkvoorbeeld foodtruck taxatie

Laatst taxeerden wij een foodtruck die nog niet zo lang in Nederland rondrijdt. Met de herkenbare naam ‘The Rolling Stews’ is deze foodtruck volledig ingericht voor het maken en verkopen van heerlijke stoofpotjes. De twee enthousiaste ondernemers, vader en zoon, startte recent met hun foodtruck. Zij zijn van plan samen de nodige festivals, concerten en openluchtfeesten op te luisteren.

Foodtruck met basis Mercedes-Benz bus

Deze foodtruck is opgebouwd op basis van een oude Mercedes-Benz bus. De bus is compleet gerenoveerd en aangepast om dienst te doen als foodtruck. Zo is de foodtruck voorzien van een compleet ingerichte keuken met professionele steamer, au bain-marie, kookplaten en watertank. Bovendien is een uitschuifbare bar gemonteerd. De buitenkant van de foodtruck is zeer in het oog springend met zijn felblauwe kleur, schitterende logo’s en getinte ruiten. Kortom; het is een eye-catcher geworden.

Meer lezen over The rolling stews.

Meer weten over foodtruck taxaties?

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.

Gewoonlijk beantwoorden wij uw vraag binnen 1 werkdag. Sneller een reactie? Bel ons.

Wat kost een foodtrucktaxatie?

 

 

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.