Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Ruud Jansen blikt terug op 3 jaar ondernemen

Op 1 juni 2013 startte ik met Waardetaxaties. Op die dag was ik voor het eerst eigen baas en dat stelde me in staat mijn eigen koers te varen. Zo wilde ik het taxeren van voertuigen slimmer aanpakken en klanten sneller bedienen.

Snel gegroeid

De afgelopen jaren waren fantastisch. De omzet groeide en ons team ging van twee naar elf medewerkers. Onze vernieuwende aanpak trok heel wat nieuwe klanten aan. Tegelijkertijd zien we dat onze bestaande klanten terugkomen. Maar wat het grootste verschil maakt; klanten bevelen ons vaak aan bij anderen. Bedankt daarvoor!

Grootse plannen
Ook voor de komende jaren heb ik plannen met Waardetaxaties. Ik kan niet alles met u delen. Wat ik wel kan vertellen is dat we ‘technische expertise’ hebben toegevoegd aan ons dienstenpakket en dat er binnenkort twee nieuwe taxateurs bijkomen. De sollicitatieprocedures zijn in gang gezet. Zonder nieuwe collega’s kan ik mijn nieuwe ideeën niet realiseren.

HandtekeningRuud Jansen
Directeur

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.