Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Combineer uw voertuigtaxatie mét de mooie Achterhoek

Het coulisselandschap van de Achterhoek staat bekend als één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. U kunt hier prachtige routes rijden door het traditionele landschap maar er zijn ook interessante en mooie bezienswaardigheden.

U begrijpt ’t vast; wij proberen u te verleiden tot een ritje naar onze mooie Achterhoek. Want al dat moois, waarvan wij dagelijks kunnen genieten, delen wij graag met u.

En als uw camper, oldtimer, motor of ander voertuig getaxeerd moet worden, kunt u combineren. 😊

Wij taxeren overal in Nederland, maar komt u naar ons kantoor, dan bespaart u de voorrijkosten van €50 en de koffie staat klaar. ☕️

Wat toeristische tips rondom ons kantoor in Gendringen

Wat dacht u van een wandeling rondom Huis Landfort? Deze historische buitenplaats in Megchelen is in oude luister hersteld, en dat is een project van jaren geweest.

Het is in de toekomst ook mogelijk de buitenplaats te bezoeken, maar voor nu adviseren wij de prachtige wandelroute van 8,90 km. Fietsroutes zijn ook mogelijk.

Lees meer over de Landfortroute

Gaat u deze route wandelen of fietsen, dan komt u langs de Moezeköttel . Dit is misschien wel het kleinste openluchtmuseum in Nederland en geeft een beeld van de situatie waarin veel inwoners verkeerden direct na de Tweede Wereldoorlog.

Ook Wijngoed Montferland bevelen wij van harte aan. Iedere zaterdag om 15.00 uur is er een rondleiding met proeverij.

Wijngoed Montferland is slechts 4 autominuten bij ons vandaan.

Speciaal voor oldtimerliefhebbers

Op zaterdagen van 13.30 tot 17.00 uur kunt u terecht bij het Achterhoeks Oldtimermuseum in Dinxperlo (10 autominuten). Lees het recente artikel in de plaatselijke krant over dit kleinschalige museum dat met veel enthousiasme wordt gerund door een echte liefhebber. Het museum staat dichtbij het kerkje De Rietstap dat de kleinste kerk van Nederland is.

Waarom uw camper laten taxeren?

Tijdens een campertaxatie wordt de waarde van uw camper bepaald en die waarde is grotendeels afhankelijk van de algehele staat. Misschien zijn er kleine of grote schades ontstaan of is er sprake van achterstallig onderhoud. En hoe is het gesteld met de leeftijd van de banden, de gasslang en drukregelaar.

Ook vocht is een bekend fenomeen dat kan voorkomen bij een camper, wat tot veel narigheid zou kunnen leiden. Wij doen altijd een vochtmeting.

Al deze zaken zijn van invloed op de uiteindelijke taxatiewaarde. Het taxatierapport kunt u gebruiken als basis voor uw camperverzekering. Mét een taxatierapport voorkomt u problemen bij de waardebepaling in geval van schade of diefstal.

Bij totaalverlies of diefstal krijgt u bij de meeste verzekeraars geen uitkering op basis van de dagwaarde, maar wordt de getaxeerde waarde vergoed. Let op; verzekeraars hanteren verschillende voorwaarden en geldigheidsperiodes voor het taxatierapport. De geldigheid ligt meestal ligt die tussen de 2 tot 5 jaar.

Lees meer over camper taxaties

Waarom uw oldtimer laten taxeren?

Tijdens een oldtimertaxatie wordt de waarde van uw oldtimer bepaald. Misschien zijn er kleine of grote schades ontstaan of is er sprake van achterstallig onderhoud. Of misschien verbeterde u uw oldtimer, deed u keer op keer een kleine investering. Een gereviseerde motor, nieuwe bekleding of een nieuwe laklaag kunnen de waarde verhogen!

Er zijn ook factoren die de waarde van uw oldtimer kunnen verminderen. Zoals afschrijving of als er meer aanbod is dan vraag.

Het taxatierapport kunt u gebruiken als basis voor uw oldtimerverzekering. Mét een taxatierapport voorkomt u problemen bij de waardebepaling in geval van schade of diefstal.

Bij totaalverlies of diefstal krijgt u bij de meeste verzekeraars geen uitkering op basis van de dagwaarde, maar wordt de getaxeerde waarde vergoed. Let op; verzekeraars hanteren verschillende voorwaarden en geldigheidsperiodes voor het taxatierapport. De geldigheid ligt meestal tussen de 2 tot 3 jaar.L

Lees meer over oldtimer taxaties

Bent u klant bij ons en wilt u uw voertuig laten hertaxeren, dan geldt een korting van 10%

Openingstijden kantoor Waardetaxaties

Van maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.30 uur

Op zaterdag: 9.00 – 13.00 uur (van maart t/m oktober)

Direct een afspraak plannen?

 

 

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.