Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Auto’s importeren loont!

Meer autobedrijven ontdekken dat het importeren van voertuigen in Europa hen extra omzet oplevert. Vraag naar mooie jong gebruikte auto’s is er volop, maar het valt niet mee die in Nederland te vinden. Dat laatste wordt onder meer veroorzaakt door de gecompliceerde regelgeving die de Nederlandse overheid de afgelopen jaren hanteerde en de automarkt nog steeds nadelig beïnvloedt.

Die groeiende belangstelling voor het importeren van jonge voertuigen merkten wij ook op het Automotive im- en exportcongres eind september in Zwolle, waar het aantal deelnemers aanzienlijk was. Mensen uit de autobranche willen hun kennis rondom dit thema up-to-date houden. Als partner van dit congres waren wij er met 5 van onze 15 medewerkers; we gingen het gesprek aan en verschaften informatie.

Wat veel deelnemers ons vertelden?
Dat het importeren van auto’s zo tijdrovend is en ze best verder ontzorgd willen worden. Om tegemoet te komen aan zulke verzoeken, zijn wij een samenwerking aangegaan met Voertuig Documentatie Centrum (VDC). Met deze partner kunnen wij het importtraject volledig afhandelen.

Het resultaat voor onze klanten? Kwaliteitsdienstverlening met minimale doorlooptijd. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar is ook kostenbesparend. Wij hebben 3 pakketten ontwikkeld; van basis tot premium. Meer weten?

Neem contact op met Waardetaxaties: 0315- 84 33 08.

 

Ruud Jansen
Directeur Waardetaxaties.nl

 

advertorial oktober 2017

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.