Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Auto taxeren in Noord-Nederland – vestiging Leeuwarden

Met ingang van 1 januari 2023 kunt u voor een voertuigtaxatie in Noord-Nederland bij onze vestiging in Leeuwarden. Vanuit deze vestiging werken onze voertuigtaxateurs Robert Gjaltema en Frank Boorsma. Robert en Frank zijn rasechte noorderlingen en hebben – wegens aanhoudende drukte – een nieuwe vaste standplaats.

Waardetaxaties vestiging Noord
Zuiderkruisweg 14
8938 AP Leeuwarden

Wilt u een voertuig laten taxeren in Leeuwarden, maak dan een afspraak:
Bel 06-10 40 57 33 (Frank)
of 06-39 00 39 24 (Robert)

Of stuur een mail:  info@waardetaxaties.nl

Meer en meer klanten in het Noorden

Sinds Robert en Frank actief zijn in de noordelijke provincies, zijn er steeds meer autobedrijven die gebruik maken van onze diensten. De klanten waarderen niet alleen de snelheid en flexibiliteit waarmee afspraken worden ingepland en nagekomen, maar ook de kwaliteitsrapporten die ze ontvangen.

 

Frank: ‘Zowel Robert als ik werkten veel vanuit huis. Een keer in de week gaan we samen naar kantoor Gendringen. Zo onderhoud je contact met collega’s en dat is belangrijk. De nieuwe vestiging maakt het makkelijker om onderling dingen te bespreken en wij kunnen er klanten ontvangen. Dat is een enorme plus voor autobedrijven in het noorden. Ons kantoor zit als het ware om de hoek.’

 

 

Robert: ‘Ik ben blij met onze nieuwe vestiging. Er is voldoende ruimte voor het uitwerken van rapporten en het ontvangen van klanten. Ik zie het als een extra voordeel dat wij op de nieuwe locatie bij slechte weersomstandigheden in de loods kunnen taxeren.

 

Nevenvestiging Waardetaxaties staat in Leeuwarden

Meer weten over Waardetaxaties Noord of wilt u een keer langskomen? Bel Frank of Robert.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.