Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Juridische bijstand bij BPM taxaties

 

Ondanks de recente wijzigingen in de regelgeving, waardoor de kosten voor juridische bijstand met een factor tien zijn gestegen, heeft Waardetaxaties besloten om de juridische bijstand tijdens de bezwaarprocedure voor zijn vaste klanten te blijven vergoeden.

Hierin zijn wij uniek!

Met andere woorden: wij zijn de enige voertuigtaxateur in Nederland die dit risico neemt. Dat komt omdat wij vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze rapporten.

Zowel de kwaliteit van onze BPM-rapporten als de expertise van onze juristen spelen een cruciale rol bij een mogelijke naheffingsaanslag. Wij staan er garant voor dat onze rapporten uiterst solide zijn en altijd kunnen worden verdedigd.

Samen met uiterst competente juristen

In onze samenwerking met de meest competente juristen op dit gebied in Nederland is ons verzekerd dat elke naheffingsaanslag namens ons wordt aangevochten. Deze garantie is uitzonderlijk! Voortaan zullen de BPM gespecialiseerde juristen – voordat zij een zaak aannemen – streng selecteren op de verdedigbaarheid ervan.

Regels over de dekking van juridische bijstand tijdens de bezwaarfase:

  1. Alleen vaste klanten kunnen aanspraak maken op kosteloze juridische bijstand tijdens de bezwaarprocedure op voorwaarde dat het taxatierapport is opgesteld door Waardetaxaties. Een vaste klant wordt gedefinieerd als een bedrijf dat al zijn BPM-taxaties zonder uitzondering – aan ons toevertrouwt.
  2. Voor BPM-taxaties is het verplicht om tijdens de voertuigtaxatie krijtjes en stiften te gebruiken. Alleen wanneer deze taxatiehulpmiddelen worden gebruikt, kan de close-up fotografie van waardeverminderende elementen sterker worden verdedigd tijdens bezwaarprocedures. Daarnaast dient de auto schoon en droog te zijn.
  3. Het taxatierapport is alleen geldig als de fysieke opname (maximaal 1 maand) vóór de RDW-keuring heeft plaatsgevonden.
  4. Het voertuig moet worden getaxeerd in de staat waarin het wordt aangeboden bij de RDW. Dit betekent dat de taxatie moet worden uitgevoerd op basis van dezelfde staat en conditie van het voertuig op het moment van de taxatie bij de RDW.

Tariefwijziging vanaf 1 december 2023

Vanwege het handhaven van kosteloze juridische bijstand tijdens de bezwaarprocedure voor onze vaste klanten zien wij ons genoodzaakt per 1 december 2023 de prijzen voor BPM-diensten met 5% te verhogen.

Meer gemoedsrust voor onze klanten

Bij Waardetaxaties streven we ernaar niet alleen nauwkeurige en betrouwbare BPM-taxaties te leveren, maar ook gemoedsrust te bieden aan onze vaste klanten.

Als u voor Waardetaxaties kiest, ervaart u onze focus op klanttevredenheid. Uw tevredenheid en vertrouwen zijn onze drijfveren. Altijd!

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.