Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Taxatie kitcar Tiger EGDM

Kitcar taxatie
Kitcar taxatie
Kitcar taxatie
Kitcar taxatie
Kitcar taxatie
Kitcar taxatie

Deze kitcar, een Tiger EGDM uit 2001, onderging een verzekeringstaxatie bij de klant op locatie. Deze kitcar werd voor het eerst geregistreerd in Nederland in 2005. Gedurende lange tijd heeft de auto ongebruikt onderdak gestaan voordat hij werd ingezet tot een toertochtvoertuig.

De huidige eigenaar heeft de kitcar sinds 2013 in zijn bezit. In de afgelopen jaren zijn er diverse aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd, waaronder upgrades aan de remmen, koppeling, vliegwiel, instelbare vering, stoelen, versnellingsbak en nokkenas.

De Tiger is aangedreven door een 2-liter Ford Pinto 205 OHC EFI-motor in combinatie met een T9 5-versnellingsbak. Zowel technisch als optisch verkeert de Tiger EGDM in uitstekende staat.

Meer over kitcars

Kitcarfabrikanten bieden hun voertuigen meestal aan in verschillende stadia van afbouw, variërend van turn-key kits tot basiskits. Klanten hebben de mogelijkheid om te kiezen welke bouwpakketten en opties ze van de kitcarfabrikant willen afnemen.

Veel kitcars maken gebruik van onderdelen van bestaande auto’s. Klanten kunnen ervoor kiezen een donorauto aan te schaffen en deze te gebruiken voor onderdelen of om nieuwe onderdelen aan te schaffen voor de kitcar. Hierdoor hebben ze de vrijheid om de kitcar naar eigen smaak en inzicht op te bouwen.

De meeste kitcars hebben een eigen chassis dat is opgebouwd uit gelaste buizen of een monocoque constructie. Wat betreft de motorisering, vertrouwen ze vaak op motoren van andere fabrikanten. Veelvoorkomende krachtbronnen zijn die van Ford, maar soms worden ook motorfietsmotoren gebruikt.

Dit geeft kitcarbouwers de mogelijkheid om unieke voertuigen te creëren die aan hun specifieke wensen voldoen.

Waarom een verzekeringstaxatie voor de kitcar?

Een taxatie bepaalt de juiste verzekeringswaarde van de kitcar, zodat deze adequaat gedekt is in geval van schade of diefstal. Bovendien kan een taxatierapport aantonen hoe goed de kitcar is onderhouden en eventuele verbeteringen benadrukken, wat kan bijdragen aan waardebehoud of zelfs waardestijging.

Uw kitcar laten taxeren?

Een taxatie plannen? Volg 4 stappen voor uw kitcar taxatie. Na ontvangst van het formulier bellen we om de afspraak te definitief af te spreken.

  1. 1. Locatie
  2. 2. Datum & tijd
  3. 3. Taxatie
  4. 4. Gegevens
Wanneer mogen wij langskomen?

Of komt u bij ons kantoor? Daarmee bespaart u €50 voorrijkosten.
Kantooradres: Parallelweg 4, 7081 DX Gendringen

Selecteer één van de mogelijkheden:

Kies een datum en tijdstip voor de taxatie

Kies het gewenste tijdvak:

Om welke taxatie gaat het?
Taxatie 1
Taxatie 2
Taxatie 3
Taxatie 4
Taxatie 5
Taxatie 6
Taxatie 7
Taxatie 8
Taxatie 9
Taxatie 10
Uw gegevens
Kitcar taxatie
Kitcar taxatie
Kitcar taxatie
Kitcar taxatie
Kitcar taxatie
Kitcar taxatie
Dennis van Haag Taxateur

'Neem eens een andere afslag dat kan verrassend uitpakken.'

Vrijblijvend advies? Bel 0315 84 33 08 Whatsapp 06 42 10 76 59 Taxateur Dennis van Haag
Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.