fbpx

Stage en afstuderen

Ben je nieuwsgierig, ambitieus en op zoek naar een mooie uitdaging? Heb je affiniteit met internet, online marketing, e-mail marketing en/of social media? Vind je het ook leuk je met offline marketing bezig te houden? Dan hebben wij in ons jonge bedrijf in de Achterhoek een leuke stage voor jou!

Een online en offline marketing stagiair

Als online en offline marketing stagiair lever je een bijdrage aan ons marketingbeleid. Niet alleen is het van belang dat onze website up-to-date is. We willen ook actief werken aan het activeren en faciliteren van onze marketing memberdatabase. Je mag meehelpen nieuwe markten in kaart te brengen, kansen te definiëren en ervoor te zorgen dat (nieuwe) klanten op de juiste manier worden benaderd.

Kortom; genoeg te doen voor jou als B2B marketing stagiair! Samen met jou overleggen we graag wat de exacte inhoud van jouw stage zal zijn. Natuurlijk kijken we naar wat het beste bij jou en jouw opleiding past.

Wil je in 2020 bij ons aan de slag, meld je dan snel via de mail rj@waardetaxaties.nl t.a.v. Ruud Jansen. Wij nemen daarna contact met je op!

voertuig taxeren waardetaxaties
Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Contact

Waardetaxaties.nl
Parallelweg 4
7081 DX Gendringen
Werkdagen 8:45 uur t/m 17:30 uur

Bel 0315 84 33 08

ISO 17024 gecertificeerd

© 2020 - Waardetaxaties heeft haar website laten maken door Ebbers Media.