Eén van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland

Accountmanager Jesper Brom stelt zich voor

Onze nieuwste medewerker heet Jesper Brom. Deze Achterhoeker woont op steenworp afstand van ons kantoor in Gendringen. 

Jesper werkte als verkoopmanager in verschillende sectoren en bezocht zijn klanten in Nederland en een groot deel van Europa om ze optimaal van dienst te zijn. Waarde taxeren is een nieuwe tak van sport voor hem. Sinds zijn aanstelling is hij eerst op kantoor meters aan het maken. Voordat hij voor Waardetaxaties de weg op mag, moet hij van A tot Z weten hoe onze dienstverlening in elkaar steekt.

Jesper komt graag langs
Eind januari heeft Jesper zijn inwerktijd erop zitten. Wilt u weten hoe u kunt besparen door de waarde van de geïmporteerde auto beter te laten uitzoeken? Vraag Jesper gerust het hemd van het lijf. Tijdens een ontmoeting bij u op de zaak legt hij graag uit hoe u met het slimme taxatierapport van Waardetaxaties meestal minder BPM betaalt. Zo kunt u uw geïmporteerde auto’s nog beter in de markt zetten.

Jesper Brom:
“Bij Waardetaxaties gaan ze niet over één nacht ijs. Daarom volg ik een nauwgezet inwerkprogramma op kantoor, waarbij alle aspecten van het waarde taxeren aan bod komen. Bovendien ga ik geregeld mee het land in om ook de praktijk te leren kennen. Het kwaliteitsbewustzijn en het serviceniveau bij Waardetaxaties zijn hoog. Dat sluit naadloos aan op mijn ambitie om de klant goed van dienst te zijn. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten.”

Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Stel hier uw vraag.