Ruim 11.000 taxaties per jaar VRT & TMV gecertificeerd

Auto van zakelijk naar prive overzetten

Een auto van zakelijk naar privé of van privé naar zakelijk overnemen? Laat dan een WEV taxatierapport opstellen want zo voorkomt u onaangename discussies met de Belastingdienst. Onze gecertificeerde taxateurs voeren de taxatie uit bij ons op locatie of ze komen naar u toe. Ook dat laatste doen we net zo graag. U mag het zeggen.

Wat betekent WEV?

WEV staat voor Waarde in het Economisch Verkeer. Dat betekent; welke fiscale waarde heeft uw auto. Het is belangrijk die waarde te bepalen op het moment dat u uw auto overneemt.

Waardebepaling WEV taxatierapport

De taxateur bepaalt de waarde van de auto aan de hand van de koerslijst. Exclusiviteit (hogere afschrijving), courantheid en kilometerstand tellen mee. Vervolgens monitoren we elke kras, deuk of oneffenheid en fotograferen die. Deze beschadigingen verminderen de waarde van het voertuig.

Voordelen WEV taxatie

Het laten opstellen van een WEV taxatierapport heeft tenminste 2 voordelen:

  • U voldoet aan de voorwaarden van de Belastingdienst.
  • U betaalt nooit teveel bij overname.

Taxatierapport in tweevoud

U ontvangt van ons een stevig onderbouwd en in tweevoud ondertekend taxatierapport. Hiermee kunt u met een gerust hart uw auto van zakelijk naar privé overnemen of andersom van privé naar zakelijk.

Ik wil meer weten over een WEV taxatie

Vult u dit formulier in, dan bellen wij u vrijblijvend. Wij beantwoorden uw vragen of plannen – als u dat wilt – direct een afspraak.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.
Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies