fbpx

Auto van zakelijk naar prive overzetten

Een auto van zakelijk naar privé of van privé naar zakelijk overnemen? Laat dan een WEV taxatierapport opstellen want zo voorkomt u onaangename discussies met de Belastingdienst. Onze gecertificeerde taxateurs voeren de taxatie uit bij ons op locatie of ze komen naar u toe. Ook dat laatste doen we net zo graag. U mag het zeggen.

Wat betekent WEV nu precies?

WEV staat voor Waarde in het Economisch Verkeer. Dat betekent; welke fiscale waarde heeft uw auto. Het is belangrijk die waarde te bepalen op het moment dat u uw auto overneemt.

Waardebepaling WEV taxatierapport

De taxateur bepaalt de waarde van de auto aan de hand van de koerslijst. Exclusiviteit (hogere afschrijving), courantheid en kilometerstand tellen mee. Vervolgens monitoren we elke kras, deuk of oneffenheid en fotograferen die. Deze beschadigingen verminderen de waarde van het voertuig.

Voordelen WEV taxatie

Het laten opstellen van een WEV taxatierapport heeft tenminste twee voordelen. U voldoet aan de voorwaarden van de Belastingdienst én doordat wij de auto taxeren, betaalt u nooit teveel bij overname.

Taxatierapport in tweevoud

U ontvangt van ons een stevig onderbouwd en in tweevoud ondertekend taxatierapport. Hiermee kunt u met een gerust hart uw auto van zakelijk naar privé of andersom overnemen.

Het laten opstellen van een WEV taxatierapport biedt voordelen. Meer weten? Wij verstrekken vrijblijvende informatie. Bel ons.

Twee van onze experts:


Bekijk ons team

Wat is de fiscale waarde van mijn auto?

Ja, ik wil onaangename discussies voorkomen. Juist daarom wil ik weten wat mijn voertuig waard is.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Contact binnen één uur. Vanzelfsprekend zijn uw gegevens veilig bij ons.
Neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies
Contact

Waardetaxaties.nl
Parallelweg 4
7081 DX Gendringen
Werkdagen 8:45 uur t/m 17:30 uur

Bel 0315 84 33 08

ISO 17024 gecertificeerd

© 2020 - Waardetaxaties heeft haar website laten maken door Ebbers Media.